Apple AirPods met charging case

9

Onze beoordeling

  • Tweede generatie
  • Met oplaadcase
  • White X

* Verplichte velden

€ 179,00
Meer dan 5 dagen
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Apple AirPods met charging case

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Apple AirPods met charging case

  • Bluetooth
Merk
Apple
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Relax
Frequentiebereik
21Hz - 61KHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Apple
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
24
Aansluiting
Lightning
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
40
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De tweede generatie Apple AirPods met charging case leveren een nog betere gebruikerservaring. Wat hetzelfde is gebleven, is de uitstekende geluidskwaliteit. De oordopjes zijn eenvoudig te configureren en detecteren vanzelf of je ze in je oren hebt. Je kunt de Siri spraakassistent gebruiken om opdrachten te geven aan je oordopjes. Hiervoor moet je natuurlijk wel verbinding hebben met je iPhone. Met een opgeladen batterij kun je tot 5 uur luisteren met de Apple AirPods tweede generatie. Laden doe je in de meegeleverde oplaadcase, zodat je de batterijduur tot 18 uur luistertijd kunt verlengen.

Siri

Steeds meer mensen maken gebruik van de Siri spraakassistent op de iPhone. De Apple AirPods kun je gebruiken in samenwerking met Siri. Vraag bijvoorbeeld om een ander nummer, pas het volume aan of pleeg een telefoontje.

Nieuwe chip

In de tweede generatie Apple AirPods zit de Apple H1 koptelefoonchip. Deze chip weet wanneer je de oordopjes draagt. Daardoor schakelen het geluid en de microfoon vanzelf in. Extern geluid wordt weggefilterd zodra je begint te praten tegen Siri, of tijdens een telefoongesprek.

Langdurig gebruik

Volgeladen zijn de Apple AirPods goed voor een luistertijd van ongeveer 5 uur en een gesprekstijd van 3 uur. In de oplaadcase laad je de oordopjes een aantal keren opnieuw op, zodat de luistertijd wordt verlengd tot maximaal 24 uur.