Audio-Technica ATH-LS50iS

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
9.0
1 klantbeoordelingen
  • Comfortabel luisteren
  • Zuiver geluid
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Audio-Technica ATH-LS50iS

9.0

Alphen

24 October 2017

Top geluid, zit goed (even wennen na "normale" oortjes.

Flexibele dragers achter de oren zitten zacht. Oortjes zijn amper te voelen tijdens het dragen.

4 keuze opzet doppies, helemaal mooi dus.

Enkel de kabel knoopt/draait nogal snel op. Dit is te merken met het gebruik van de mobiel waarbij de situatie zich voordoet zoals dat vroeger was met een huistelefoon met draad.
Daarnaast is het zakje niet bepaald beschermend als het in een tas zit. Hoesje van bv. Bose oortjes is hardschalig en beschermd zo beter.

Oortjes wel halen. Kwaliteit en het gevoel van alle klanken zijn super!

Features en specs
Audio-Technica ATH-LS50iS

Merk
Audiotechnica
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
5 Hz - 24 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
6
Hi-Res Audio
Nee
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

Met de Audio-Technica ATH-LS50iS breng je live-muziek naar jouw toe. Door de Dual Symphonic Drivers klinkt het net of je op de eerste rij zit bij een concert. Samen met de vorm van de oordopjes, die de geluidstrillingen direct naar je trommelvlies sturen, geeft dit een geweldig zuiver geluid weer met een diepe bas. De afneembare kabel kun je makkelijk vormen naar de vorm van jouw oor, om urenlang comfortabel achter elkaar naar muziek te kunnen luisteren.

Live muziek

De twee 8,8 mm drivers zijn geplaatst in een behuizing die vervorming zoveel mogelijk tegengaat. Ze worden tegelijk aangedreven om een zuiver geluid en een diepe bas te genereren. De vorm van de oordopjes is zo gemaakt, dat ze naadloos in je oren passen. Dit zorgt voor een goede geluidsisolatie en stuurt de geluidstrillingen op een natuurlijke manier richting je trommelvlies. Hierdoor krijg je een geluid dat klinkt alsof je bij een concert aanwezig bent.

Urenlang luisteren

De kabel is los te koppelen en zit nooit meer in de weg. Dit komt door het flexibele ontwerp van de kabel. Je kan deze vormen naar je oor, zodat deze altijd lekker zit en niet zomaar uit je oor valt. Ook is deze koptelefoon voorzien van een ingebouwde microfoon. Als je de oortjes aan je smartphone koppelt kun je eenvoudig telefoongesprekken beantwoorden en heldere gesprekken voeren.