Audio-Technica ATH-LS70iS

9,3

Onze beoordeling

  • Uitstekend geluid
  • Perfecte pasvorm

Regular Price: € 149,00

Special Price € 99,00

Nog 2 stuks op voorraad
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Audio-Technica ATH-LS70iS

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Audio-Technica ATH-LS70iS

Merk
Audiotechnica
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Kleur
Grey
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
5 Hz - 24 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabellengte (in cm)
120
Gewicht (in gram)
7
Hi-Res Audio
Ja
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

De Audio-Technica ATH-LS70iS In-Ear koptelefoon produceert een uitstekend geluid met een comfortabele fit. De Dual Symphonic Drivers zorgen voor een live-concert beleving in het formaat van een set oordopjes. Deze reduceren geluidsvervorming, dat leidt tot een gebalanceerd en kraakhelder geluid met een krachtige bas. De Carbon-coated diafragma’s voorzien de bas van nog meer power en precisie. Daarnaast elimineert de behuizing van de Audio-Technica ATH-LS70iS ongewenste trillingen. Samen met het ontwerp van de geluidsisolerende oordoppen zorgt dit voor een heerlijk draagcomfort. Ook beantwoord je met de geïntegreerde microfoon eenvoudig een inkomend gesprek en regel je het volume en de muziek met het controlepaneel op de kabel.

Dual Symphonic Drivers

De 8.8 mm Dual Symphonic Drivers van de Audio-Technica ATH-LS70iS verzorgen de hoogwaardige geluidskwaliteit. Een ware live-concert beleving wordt gecreëerd door deze techniek. Dit komt doordat de drivers geluidsvervorming tegengaan, waardoor een gebalanceerd en kraakhelder geluid ontstaat met een diepe bas. Daarnaast zorgen de long voice-coils dat de kracht van de drivers toeneemt, waardoor de lage audiofrequenties goed weergegeven worden.

Carbon-coated diafragma’s

De krachtige bas wordt nog preciezer en krijgt nog meer power door de Carbon-coated diafragma’s. Deze produceren door het krachtige omhulsel van duurzaam hars een wijder frequentiebereik. Zo ontstaan heldere mids en kunnen hoge tonen ook perfect weergegeven worden. Ook elimineren ze ongewenste trilling, waardoor jij ten alle tijden geniet van een geweldig geluid met de Audio-Technica ATH-LS70iS In-Ear koptelefoon.

Over-Ear design

De In-Ears zijn ontworpen met een Over-Ear design. De kabel gaat namelijk om de oor heen. Hierdoor gaan de doppen er van bovenaf in. Doordat de positie van de oordopjes niet recht naar voren staat, voorziet de Audio-Technica ATH-LS70iS jou van een comfortabele en geluidsisolerende fit. Met vier paar meegeleverde oordopjes van verschillende formaten is er voor iedereen een geschikte pasvorm. Daarnaast neem je eenvoudig gesprekken aan en regel je het volume naar jouw wens met het controlepaneel op de kabel.