Audio-Technica ATH-PG1 Gaming Headset

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8.4

Onze beoordeling

  • Headset voor gamers
  • Over-Ear
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Audio-Technica ATH-PG1 Gaming Headset

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Audio-Technica ATH-PG1 Gaming Headset

Merk
Audiotechnica
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Gebruik voor
Gaming
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
200
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
245
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Audio Technica ATH-PG1 is een Gaming Headset. De headset is compatibel met de volgende platforms: PS4, PC, iPhone, PC, iPad en laptops. De koptelefoon is ook compatibel met de Xbox One indien je de Xbox One adapter gebruikt. Het geluid is afkomstig van de krachtige 44 mm drivers die de game extra spannend maakt. Met de Audio Technica ATH-PG1 kun je langdurig gamen dankzij het hoge comfort dat de koptelefoon biedt. De headset is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is voorzien van een zachte leren hoofdband en zachte oorkussens. De koptelefoon wordt geleverd met drie kabels: 1.2 meter kabel met microfoon, 1.2 meter smartphone kabel en 2.0 met er kabel. Door de smartphone kabel kan de koptelefoon getransformeerd worden van gaming headset tot een koptelefoon voor onderweg.

Geluid

Om de game spannender te maken is goed en realistisch geluid belangrijk. Het geluid is afkomstig van de krachtige 44 mm drivers. Deze drivers zorgen voor een krachtig en realistisch geluid waardoor de game nog intenser beleefd kan worden. Het communiceren met medespelers wordt glashelder weergegeven waardoor iedereen goed verstaanbaar is.

Comfort

Een gamer is vaak na een uur niet klaar met gamen. Dit loopt als snel op tot een aantal uur waardoor comfort erg belangrijk is. De headset is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is voorzien van een zacht leren hoofdband en zachte oorkussens. Overigens draagt de Over-Ear constructie ook bij aan het hoge comfort.

Naast gaming headset ook voor onderweg

Er worden drie verschillende kabels meegeleverd: een 1.2 meter kabel met microfoon, een 1.2 meter smartphone kabel en tot slot een 2.0 meter kabel. Doordat de game-kabel gewisseld kan worden met de smartphone kabel is de koptelefoon ideaal voor onderweg. Met deze kabel kun je gesprekken opnemen en het geluid bedienen van een smartphone.

 

Audio-Technica Authorised Reseller Europe
NEDERLAND