AudioQuest DragonFly - Black

8,6

Onze beoordeling

  • Koptelefoonversterker
  • Compatibel met Android en iOS
€ 99,00
Nog 2 stuks op voorraad
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over AudioQuest DragonFly - Black

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
AudioQuest DragonFly - Black

Merk
AudioQuest
Kleur
Black
Bediening
Nee
Aansluiting
USB

Productomschrijving

De AudioQuest DragonFly Black is de ultieme koptelefoonversterker in een compact formaat. Deze revolutionaire D/A-converter (DAC) met USB-aansluiting voorziet jouw headphone probleemloos van kraakhelder geluid. Ondanks het minimale ontwerp zitten er meer dan genoeg technische snufjes in de AudioQuest DragonFly Black. Het geluid van je PC, laptop of smartphone is vaak van zichzelf erg slecht in vergelijking met geavanceerd audio apparatuur. Door deze versterker aan te sluiten in een lege USB-poort en de kabel van je koptelefoon in te pluggen, geniet jij kraakhelder geluid zonder ruis.

Helder geluid

Haal het beste uit je dure headphone met de AudioQuest DragonFly Black. Deze versterker is voorzien van een Digitaal/Analoog-converter. De geluidskwaliteit van van elke muziekbron kan opgewaardeerd worden tot maar liefst 24bit/96kHz, waardoor je luistert naar HD-geluid. Zo ontstaan de klanken die jij als muziekliefhebber waardeert. De basweergave verbetert aantoonbaar, waardoor jij altijd en overal kan genieten van je favoriete muziek.

Voor elke bron

Stream geruisloos content naar je koptelefoon. Het maakt niet uit vanaf welke bron dit afkomstig is. Of het nou van je harde schijf op je PC is, of via streamingdiensten als Spotify en Deezer. De geluidskaarten die geïntegreerd zijn in je PC of laptop produceren vaak een slecht geluid. Hierdoor is de AudioQuest DragonFly Black ontworpen. Deze koptelefoon versterker reduceert ruis afkomstig van het externe apparaat en zorgt zo voor het kraakheldere geluid dat je te horen krijgt.

Plug ‘n’ Play

Sluit de AudioQuest DragonFly Black gemakkelijk aan in een lege USB-poort. Door vervolgens ook de kabel van je koptelefoon in te pluggen via de mini-jack-ingang, ben je klaar om te luisteren. Wil jij ook onderweg genieten van deze optimale luisterervaring op je smartphone? Compatibel met Android en IOS, is de DragonFly aan te sluiten via een apart verkrijgbare USB-kabel. Voor Android-gebruikers is hiervoor een Micro USB-kabel nodig, daar waar bij iOS-toestellen een Apple Lightning Adapter-kabel nodig is om af te spelen.