Avanca Beanie

10.0
1 klantbeoordelingen
  • Tot 4 uur luisterplezier
  • One size fits all
  • Matte Black X
  • White X
  • Black X

* Verplichte velden

Regular Price: € 39,95

Special Price € 11,95

2 tot 3 werkdagen
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Avanca Beanie

10.0

Ter Apel

28 February 2018

Super fijne muts hoog draag comfort! Zelfs met hardlopen

Features en specs
Avanca Beanie

  • Bluetooth
Merk
Avanca
Bediening
Ja
Accuduur (in uren)
4
Aansluiting
USB
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
100

Productomschrijving

De Avanca Beanie is een high-tech muts met geïntegreerde speaker en microfoon. Dit one size fits all hoofddeksel is voor iedereen geschikt. De ontwikkelaar van mobiele lifestyle accessoires heeft met deze stijlvolle muts opnieuw mode met technologie gecombineerd. Met de Avanca Beanie ben je verzekerd van warmte, terwijl je je favoriete muziek aan het luisteren bent of een telefoongesprek voert. Koppel via de Bluetooth-functie zonder enige moeite je smartphone of andere afspeelapparaat aan de muts. Tevens laat het lichte bedieningspaneel je gemakkelijk nummers door- en terugspoelen, het volume regelen en je gesprek opnemen. Inclusief met een oplaadbare batterij staat de muts garant voor urenlang comfortabel luisterplezier.

Bluetooth

Koppel moeiteloos je afspeelapparaat met de Avanca Beanie en stream je favoriete muziek. De Bluetooth 3.0-versie is compatibel met de meeste toestellen, waaronder Apple, Samsung en Sony, Huawei. Door de geïntegreerde microfoon neem je elk binnenkomend gesprek aan, zonder je muts ervoor af te hoeven doen. Dit gaat allemaal via het lichte bedieningspaneel aan de rand van het hoofddeksel. Hiermee regel je gemakkelijk het door-/terugspoelen van nummer, het volume en je gesprek.

Design

De stijlvolle Avanca Beanie is gemaakt van heerlijk zachte stretch-materialen. Zo past het one size fits all model op ieder hoofd. Ga warm de buitenlucht in tijdens de winter, terwijl je een gesprek aan het voeren bent of luistert naar muziek. De muts is geschikt om te wassen, maar verwijder voor de wasbeurt altijd eerst de speakers. De Beanies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Batterij

Met de oplaadbare batterij geniet je van urenlang en warm luisterplezier. Deze accu heeft een maximaal laadvermogen van 17-23 mAh. Volledig opgeladen voorziet de Avanca Beanie je 3 tot 4 uur lang van muziek. Laad de muts gemakkelijk op via de meegeleverde MicroUSB-kabel. Dit duurt om en nabij 2 uur lang. Zo ga je met een uitgerust hoofd op pad.