Avanca Sports Belt

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8,7

Onze beoordeling

  • Comfortabel design
  • Non-bounce
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Avanca Sports Belt

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Avanca Sports Belt

  • Water resistant
Merk
Avanca
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
58

Productomschrijving

Sportief bezig en tegelijkertijd bereikbaar zijn wordt mogelijk gemaakt met de Avanca Sportbelt. De gezonde levensstijl is steeds populairder aan het worden, evenals het altijd bereikbaar zijn op je smartphone. Maar waar laat je die? Met de Avanca Sportbelt berg je je waardevolle spullen veilig op. Deze sportriem laat in het hoofdvakje alle smartphone modellen naar binnen, inclusief de grotere. Aan de binnenkant van de riem is een vakje voor een sleutel. Hierdoor beschadig je het scherm van je mobiel niet. Bovendien is de Avanca Sportbelt spatwater- en zweetproef, waardoor al je spullen beschermd blijven. Met een klikmechanisme klik je de sportriem om je middel. Deze is verstelbaar en past dus om ieder lijf. De non-bounce technologie en een soepele rits zorgen ervoor dat je persoonlijke spullen perfect op hun plek blijven zitten. Daarnaast is de rits verkrijgbaar in vier kleuren.

Opbergruimte

Stop al je waardevolle bezittingen eenvoudig in het hoofdvakje van de Avanca Sportbelt. Deze is groot genoeg voor de grootste smartphones. Tijdens het sporten, dat steeds populairder wordt, wil je natuurlijk wel altijd bereikbaar zijn. Bovendien is de sportriem voorzien van een klein zakje aan de binnenkant. Hierdoor neem je, zonder je andere spullen te beschadigen, gemakkelijk je huissleutel mee. Daarnaast biedt de riem extra bescherming doordat hij spatwater- en zweetproef is.

Multifunctioneel

Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roze en geel, matcht de Avanca Sportbelt bij iedere sportoutfit. De soepele rits laat niks door. Zo zijn je waardevolle spullen altijd veilig en vertrouwd opgeborgen. Daarnaast zit er een kleine opening in de riem. Deze is te gebruiken voor als je een audiokabel wilt verbinden aan je muziekspeler. Hierdoor maak je gebruik van optimaal gemak tijdens het beoefenen van je sport.

Non-bounce

De non-bounce technologie zorgt ervoor dat de Avanca Sportbelt en al je opgeborgen spullen perfect op hun plek blijven zitten. En dat terwijl je flink aan het bewegen bent. De verstelbare elastische band met kliksysteem maakt de sportriem draagbaar door iedereen. Deze is gemaakt van de fijnste materialen en weegt maar 58 gram. Hierdoor heb je niet eens door dat je hem draagt, wat zorgt voor het ultieme comfort tijdens het sporten.