B&O PLAY Beoplay E4

9.4

Onze beoordeling

 • Actieve noise-cancelling
 • Lichtgewicht
  • Black X

  * Verplichte velden

  € 249,00
  2 tot 3 werkdagen
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren

  Klanten over B&O PLAY Beoplay E4

  Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

  Schrijf een review

  Features en specs
  B&O PLAY Beoplay E4

  • Controls
  • Noise cancelling
  Alle 13 technische specificaties

  Productomschrijving

  De B&O PLAY Beoplay E4 zijn premium oordopjes waarmee je optimaal geniet van een Signature Bang & Olufsen Sound. Dankzij de actieve noise-cancelling functie heb je geen last meer van omgevingsgeluid. Dit is ideaal voor onderweg of in een luidruchtige ruimte. Tevens zet je in één handbeweging de Transparency Mode aan, waarmee je de hoeveelheid omgevingsgeluid dat je hoort, aanpast. Ook zijn de lichtgewicht oordopjes zo comfortabel mogelijk ontworpen. Standaard worden namelijk met de B&O PLAY Beoplay E4 vier maten siliconen dopjes meegeleverd en een setje memory-foam dopjes. Niet alleen zitten deze heerlijk, de actieve noise-cancelling wordt hier ook door verbetert. Echter, voor deze functie is wel een batterij nodig. Eenmaal opgeladen geeft deze je tot wel 20 uur luisterplezier, zonder last van je omgeving te hebben.

  Active Noise-Cancelling

  Hoogwaardige elektro-dynamische 10.8 mm drivers van de B&O PLAY E4 zijn verantwoordelijk voor de productie van een Signature Bang & Olufsen Sound; helder en precies. Hier geniet je optimaal mee wanneer je de actieve noise-cancelling functie aanzet. Door deze aan te zetten wordt geluid uit de omgeving weggefilterd, waardoor jij geen enkele ruis ervaart en profiteert van de kracht van stilte.

  Transparency Mode

  Echter, het is niet altijd goed om geen omgevingsgeluid te horen, zeker wanneer je op de fiets zit. Hierdoor is er op de B&O PLAY E4 een handige feature toegepast: de Transparency Mode. Hiermee kun je de hoeveelheid omgevingsgeluid die je wil horen instellen.

  Lichtgewicht oortjes

  De E4 is gemaakt van lichtgewicht metaal dat zorgt voor een elegante uitstraling. Bovendien is het design duurzaam en kras-bestendig. De afstandsbediening en het controlepaneel zijn daarnaast ontworpen met een gladde aluminium afwerking dat wordt gemixt met rubber. Dit zorgt voor extra gladheid, soepelheid en zachtheid en is daarnaast ook duurzaam.

  Comfortabele fit

  Urenlang luister jij naar je favoriete muziek, zonder irritaties. Dit is mogelijk dankzij de comfortabele pasvorm en de geluiddempende materialen van de oordopjes. Buiten de vier maten siliconen dopjes die je meegeleverd krijgt bij de B&O PLAY E4, worden ook memory-foam dopjes meegeleverd. Deze verbeteren de actieve noise-cancelling. Om deze functie te gebruiken is een batterij aangebracht.