Beyerdynamic DT 1770 PRO 250 OHM

9,1

Onze beoordeling

  • Studio koptelefoon
  • Gesloten klankkast

Regular Price: € 499,00

Special Price € 419,00

Meer dan 5 dagen
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Beyerdynamic DT 1770 PRO 250 OHM

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250 OHM

Merk
Beyerdynamic
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Kleur
Black
Gebruik voor
DJ
Frequentiebereik
5 Hz - 40 kHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Nee
Microfoon
Nee
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
500
Gewicht (in gram)
388
Hi-Res Audio
Ja
Klankkast
Open
Impedantie (in Ohm)
250

Productomschrijving

De Beyerdynamic DT 1770 PRO 250 OHM is een Over-Ear koptelefoon met een gesloten klankkast. Hierdoor heb je geen last van omgevingsgeluid en kun je in de studio volledig geconcentreerd aan je muziek- of videomontage werken. Niet alleen is het geluid indrukwekkend, ook het comfort is uitstekend. Niet onbelangrijk, want als professional zit je niet te wachten op een koptelefoon die snel irritatie oplevert. De Beyerdynamic DT 1770 PRO 250 OHM wordt geleverd met een rechte en gekrulde kabel. Ook een 6,3 mm adapater ontbreekt niet, net als een hoogwaardige bewaarcase.

Gesloten klankkast

Deze Over-Ear koptelefoon heeft 45 mm Tesla drivers die zorgen voor een natuurgetrouwe geluidsweergave. Omdat het model een hoge impedantie van 250 Ohms heeft is gebruik met een smartphone overigens niet mogelijk zonder tussenliggende versterker. Voor de meeste gebruikers zal dit geen probleem zijn omdat zij deze koptelefoon voor professionele doeleinden gebruiken. Dit model heeft gesloten klankkasten. Samen met het design dat perfect rondom de oren valt zorgt dit voor uitstekende isolatie en dus geen overlast van omgevingsgeluid.

Met twee kabels

De Beyerdynamic DT 1770 PRO 250 OHM wordt geleverd met een drie meter rechte kabel en een 5 meter gekrulde kabel. Ze hebben een 3,5 mm stekker, maar ook een 6,3 mm adapter is inbegrepen voor aansluiting op diverse apparatuur. Daarnaast vind je twee soorten earpads in de verpakking, net als een handige bewaarcase.

Draagcomfort

De comfortabele, verstelbare hoofdband en de zachte oorkussens maken de koptelefoon bijzonder comfortabel. Niet alleen zit de koptelefoon lekker, ook zijn de verschillende onderdelen gemaakt voor een lange levensduur. Voor extra bewegingsvrijheid is de kabel slechts aan één kant aangesloten, dus niet aan beide oorschelpen zoals dat bij sommige koptelefoons het geval is.