Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
10.0
2 klantbeoordelingen
  • Hoog comfort
  • Gesloten klankkast
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

10.0

Aalst

06 November 2018

Klinkt voor elke soort muziek, film, of game geweldig. Het geluid is enorm gedetailleerd en levendig.

10.0

Aalst

06 November 2018

De koptelefoon klinkt voor elke soort muziek geweldig .

Features en specs
Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

Merk
Beyerdynamic
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Gebruik voor
Relax
Frequentiebereik
5 Hz - 35 kHz
Opvouwbaar
Nee
Microfoon
Nee
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
300
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
270
Hi-Res Audio
Ja
Klankkast
Gesloten
Impedantie (in Ohm)
80

Productomschrijving

De Beyerdynamic DT770Pro 80 Ohm is een Over-Ear headphone en is geschikt voor studiogebruik. De enkelzijdige opgerolde kabel zorgt voor meer bewegingsvrijheid, erg handig in de studio. De hoge impedantie maakt de headphone geschikt voor studiogebruik, maar is daarentegen minder geschikt voor gebruik met mobiele apparaten. De impedantie waarde is simpelweg te hoog. De gedetailleerde weergave is het resultaat van het brede frequentiebereik. Hoge tonen klinken zuiver en lage tonen klinken bijzonder krachtig.

Geluid

Verschillende geluidstechnieken oefenen invloed uit op de audiokwaliteit. De gesloten klankkast zorgt ervoor dat geluid niet kan wegglippen en zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid niet binnendringt. De zogenaamde bass reflex geeft de bastonen meer kracht mee. Het brede frequentiebereik zorgt er daarnaast voor dat elke toon goed hoorbaar is met veel detail.

80 Ohm

De waarde van de impedantie wordt uitgedrukt in Ohm en geeft de weerstand aan. Deze headphone is voorzien van 80 Ohm wat hem geschikt maakt voor studiogebruik. Dit betekent wel dat de koptelefoon niet geschikt is om te gebruiken met mobiele apparaten. Op het moment dat je deze koptelefoon wel met een mobiel apparaat gebruikt, zal het volume laag blijven.

Comfort

Tijdens lange sessies in de studio is naast geluidskwaliteit, comfort ook erg belangrijk. De zachte oorkussens en de zachte hoofdband zorgen voor een comfortabele pasvorm. De kussens zijn afneembaar waardoor je ze eenvoudig kunt reinigen en eventueel vervangen.