Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

8,7

Onze beoordeling

  • Hoog comfort
  • Gesloten klankkast

Regular Price: € 149,00

Special Price € 124,00

Meer dan 5 dagen
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

Merk
Beyerdynamic
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Kleur
Black
Gebruik voor
DJ
Frequentiebereik
5 Hz - 35 kHz
Opvouwbaar
Nee
Microfoon
Nee
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
300
Gewicht (in gram)
270
Hi-Res Audio
Ja
Klankkast
Open
Impedantie (in Ohm)
250

Productomschrijving

De Beyerdynamic DT770Pro 250 Ohm is een headphone met een impedantie van 250 Ohm. De hoge impedantie maakt de koptelefoon geschikt voor studiogebruik. De enkelzijdige kabel geeft meer bewegingsvrijheid dat goed van pas komt in de studio. Het brede frequentiebereik van 5 tot 35.000 Hertz zorgt ervoor dat de headphone het geluid gedetailleerd weergeeft. De hoge tonen klinken zuiver en de lage bastonen klinken diep en krachtig. De nauwkeurige geluidsweergave maakt de DT770 geschikt voor de studio.

Geluid

Verschillende aspecten oefenen invloed uit op de kwaliteit van het geluid. De gesloten klankkast zorgt er bijvoorbeeld voor dat geluid geen kans krijgt om te lekken en het omgevingsgeluid wordt tegengegaan. Het brede frequentiebereik zorgt ervoor dat heldere hoge tonen zuiver klinken en lage bastonen krachtig worden weergegeven.

250 Ohm

Beyerdynamic headphones zijn elk voorzien van een andere impedantie waarde. Deze koptelefoon is voorzien van 250 Ohm. Dit aantal zorgt ervoor dat hij geschikt is voor studiogebruik. De headphone is echter niet geschikt voor mobiele apparaten. Mobiele apparaten kunnen simpelweg deze hoge impedantie niet aan.

Comfort

Uiteraard is comfort ook erg belangrijk naast de kwaliteit van het geluid. De zachte oorkussens zorgen ervoor dat de headphone comfortabel zit, ook na urenlang gebruik. Deze kussens kun je overigens ook van de headphone afhalen om schoon te maken of om te vervangen. De enkelzijdige, opgerolde kabel zorgt voor meer bewegingsvrijheid.