Beyerdynamic Team Tygr

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8

Onze beoordeling

  • Gaming headset
  • Professionele microfoon
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Beyerdynamic Team Tygr

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Beyerdynamic Team Tygr

Merk
Beyerdynamic
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Kleur
Black
Gebruik voor
Gaming
Frequentiebereik
5 Hz–35 kHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
6.3 mm
Kabellengte (in cm)
160
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
290
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Open
Impedantie (in Ohm)
32
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

De Beyerdynamic Team Tygr is een set die bestaat uit twee artikelen. Naast de TYGR 300 R gaming headset krijg je namelijk de FOX Professional USB Studio Microphone. De koptelefoon levert waanzinnig geluid waarmee je voorop kunt gaan in de strijd. Vanwege de open klankkasten is dit model met name geschikt voor gebruik in een stille gameruimte. De FOX Professional USB Studio Microphone is gemaakt voor kraakheldere opnames. Jouw stem is dan ook heel goed hoorbaar voor teamgenoten wanneer je 'm gebruikt.

Headset

De Beyerdynamic TYGR 300 R heeft open klankkasten. Dit zorgt voor prachtig, ruimtelijk geluid. Ideaal voor gamers, want je hoort de vijand beter aankomen. Het design is comfortabel en perfect afstelbaar voor iedereen. Je bent dus verzekerd van langdurig gameplezier zonder irritatie.

Microfoon

Via USB koppel je de FOX Professional USB Studio Micrphone aan je PC of Mac. De microfoon kan muziek op hoogwaardige wijze opnemen, net als stemgeluiden. Daarom is dit apparaat ook ideaal voor gamers. Je headset sluit je direct aan op de microfoon. Er zit ook een mute button op de microfoon, net als een volumeknop en balansknop. Een draagtas, windscherm, bureaustandaard en 6.3 mm adapter zijn inbegrepen in de verpakking.