Bowers & Wilkins P3 serie 2

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8,8

Onze beoordeling

  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Microfoon en afstandsbediening
  • Black X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Bowers & Wilkins P3 serie 2

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Bowers & Wilkins P3 serie 2

Merk
Bowers & Wilkins
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
On-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
10 Hz - 20 kHz
Opvouwbaar
Ja
Bediening
Apple
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
130
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Bowers & Wilkins P3 serie 2 is een On-Ear headphone met hoogwaardige audioprestaties. De koptelefoon is opvouwbaar en bijzonder licht van gewicht wat de headphone perfect maakt voor onderweg. De P3 serie 2 biedt groots geluid. De headphone maakt gebruik van een uniek dempsysteem om de diafragmabewegingen te regelen. Het genoemde systeem zorgt ervoor dat de bastonen goed hoorbaar zijn. De kussens zijn overigens verwisselbaar en de kabel eveneens. Er kunnen verschillende kabels aangesloten worden, maar er wordt een kabel meegeleverd die compatibel is met Apple. Deze kabel is voorzien van een microfoon voor gesprekken en een bedieningspaneel om het geluid te regelen.

Geluid

De compacte en lichte headphone biedt groots geluid dankzij verschillende ingebouwde onderdelen. De drive unit van de koptelefoon is ontworpen rondom zijn grootte. Daarnaast is hij voorzien van een uniek dempsysteem om de diafragmabewegingen te regelen. Op deze manier worden de bastonen goed weergegeven. De headphone is voorzien van 2x drive units van 30 mm en het frequentiebereik ligt tussen 10 Hz en 20 kHz.

Opvouwbaar

De headphone is geschikt om mee te reizen. De koptelefoon weegt slechts 130 gram en is daarnaast voorzien van een harde draagetui. De koptelefoon is niet alleen licht, maar ook opvouwbaar.

Compatibel met Apple

Er kunnen verschillende kabels op de headphone aangesloten worden. Er wordt een kabel meegeleverd die compatibel is met Apple apparaten. Deze kabel is voorzien van een microfoon en bedieningspaneel.