Perfect geluid, indrukwekkend design




Bang & Olufsen maakt muzieksystemen omdat ze van muziek houden. Een belangrijk punt daarbij is dat het merk wil dat mensen altijd en overal van hoge kwaliteit muziek kunnen genieten. Het resultaat is innovatieve producten die eenvoudig te verplaatsen zijn en die zorgen voor een geluidsbeleving van zeer hoge kwaliteit.

B&O PLAY en Bang & Olufsen

Onder de merknaam B&O PLAY hoopte men de sterke punten van Bang & Olufsen te combineren met sterke eigen waarden waarover het merk beschikt. Bang & Olufsen is tenslotte niet voor niets al bijna een eeuw een begrip in de audiowereld. Het vakmanschap, het oog voor detail en de eenvoud van Bang & Olufsen komen in de producten van B&O PLAY samen met de pluspunten: moderniteit en levendigheid. Op die manier sluiten de producten prima aan op de hedendaagse wensen in een veelal digitale wereld. Inmiddels is de merknaam B&O PLAY uitgefaseerd, en worden alle producten weer onder de naam Bang & Olufsen verkocht.


Bij Bang & Olufsen staat niet alleen hoge kwaliteit audio centraal, maar ook het design moet perfect aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Het ontwerp moet niet alleen de mooie vorm rondom de technologie zijn, maar moet ook eenvoudig laten zien hoe het product gebruikt dient te worden. Dat levert fraaie en unieke designs op. Ook over de materialen die voor het ontwerp gebruikt moeten worden en de details, wordt goed nagedacht bij Bang & Olufsen.

Fraai assortiment

Het assortiment van B&O is in de afgelopen jaren al flink gevuld met de nodige koptelefoons. Bij al die koptelefoons stond de geluidskwaliteit centraal: geen vervormingen of ruis, alleen het pure en mooie geluid wat we gewend zijn van Bang & Olufsen. Uiteraard gecombineerd met de allernieuwste trends als draadloze verbindingen en actieve noise-cancelling. Deze koptelefoons zijn ook nog eens in een uniek en vaak opvallend, strak en onvergelijkbaar ontwerp gegoten. Zo vind je altijd wel een koptelefoon die bij jouw stijl past.

Ook speakers

Naast koptelefoons behoren makkelijk verplaatsbare speakers ook tot het assortiment van Bang & Olufsen. Je vindt ze niet in het assortiment van GetLoud, maar wel bij SoundStore. Het merk heeft meerdere speakers en geluidssystemen in zijn assortiment, die veelal via Bluetooth en/of wifi aan te sturen zijn. Al die speakers zijn ontworpen met de bedoeling van de artiest in het achterhoofd. Met deze speakers kunnen we dan ook rekenen op hoogwaardige geluidskwaliteit.