Optimaal resultaat met de Beoplay app
Om alles uit je producten van B&O PLAY by Bang & Olufsen te halen, is de speciale Beoplay App ontwikkeld. De applicatie is beschikbaar voor Android, iOS en watchOS en moet een nog betere muziekbeleving tot stand brengen. Zo stel je met de app onder meer geluidsprofielen in die het best bij je stemming passen.

Persoonlijke luisterervaring

Met de Beoplay App personaliseer je de luisterervaring van je B&O PLAY koptelefoon door een geluidsprofiel te kiezen dat goed bij jou past. Tonetouch maakt het mogelijk om te kiezen uit: Warm, Excited, Relaxed en Bright. Sleep het bolletje in de app naar een van de kanten om erachter te komen welk profiel het best bij jouw stemming past. Een goede instelling gevonden? Dan kun je het bolletje ook groter maken om ruimtelijker geluid te creëren. Naast deze voorinstellingen zijn er ook al wat andere standen aanwezig: Lounge, Party en Podcast. Zo heb je bijvoorbeeld bij feestjes binnen no time de juiste instelling gevonden.

De geschiedenis van Beyerdynamic

De Beoplay App is ook te gebruiken bij speakers. Natuurlijk kan iedere speaker los van andere speakers functioneren. Als je twee dezelfde speakers van B&O PLAY hebt, is stereogeluid echter ook een optie. Dit is allemaal eenvoudig in te stellen in de app. Binnen no time kun je vervolgens aan de slag met dezelfde muziek op verschillende speakers. Wireless Stereo Pairing wordt onder meer ondersteund door de Beoplay A1, A2 en A2 Active.

Downloaden

De B&O PLAY Beoplay App is gratis te downloaden voor Android en iOS. Met de app word je voortaan ook altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste updates voor de B&O PLAY producten.