Jam Transit Ultra

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8.3
3 klantbeoordelingen
  • Helemaal draadloos
  • Charging case
  • Black X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Jam Transit Ultra

7.0

Wassenaar

09 January 2019

Het geluid is heel goed; de synchronisatie is niet helemaal makkelijk en bij het bellen doet maar 1 oor het.

9.0

Woudenberg

09 June 2018

Doet wat hij moet doen. Ben zeer tevreden.

9.0

Bas

25 August 2017

De Earbuds
De earbuds zitten erg fijn, vallen niet uit, zijn waterbestendig en zijn hierdoor uitermate geschikt om mee te sporten.

Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het geluid (en vooral de bass) klinkt geweldig. Mocht je veel naar muziek luisteren met veel bass erin dan zijn dit echte aanraders.

Connectie
De connectie is goed. Het verbinden met de telefoon gaat soepel en snel.
De maximale afstand totdat de connectie wegviel (tussen telefoon & earbuds) was ongeveer 20 meter.

Enige puntje waar ik tegenaan liep was dat de earbuds van elkaar waren los gekoppeld waardoor ik maar door 1 earbud geluid kreeg. Ik wist even niet zo snel hoe ik dit moest oplossen dus toch maar even de handleiding erbij gepakt.. Door de earbuds even los te koppelen van mijn telefoon en 2x snel de knopjes op de earbuds in te klikken werden ze weer gesynct met elkaar. Niet heel handig maargoed..

Ook is het niet mogelijk om de earbuds met verschillende apparaten tegelijk te koppelen (bv smartphone & smartwatch), hier moet je eerst disconnecten op het ene apparaat voordat je opnieuw connectie kan maken met het andere apparaat. Dit is geloof ik een algemeen minpunt van Bluetooth zelf dus dit is wel te accepteren.

De Case
De case ziet er strak uit en heeft een ingebouwde batterij waarmee je de earbuds kan opladen. De case heeft een magnetische aansluiting waardoor de earbuds automatisch vast klikken zodra je ze erin legt.

Een erg fijne feature is dat zodra de earbuds uit de case worden gehaald deze automatisch met je laatst gebruikte device verbinden. Zodra je weer klaar bent met luisteren plug je ze weer terug in de case waardoor ze meteen weer worden uitgeschakeld.

Conclusie
Ik heb erg lang zitten twijfelen tussen verschillende draadloze oordopjes en ben uiteindelijk bij deze uitgekomen. De enige functies die ik nu mis zijn mijn aangegeven minpunten: Geen audio transparency & volume controls, dit zijn functies die bv wel op de iets duurdere "Bragi the Headphones" zitten maar ik kan helaas niet zeggen of de geluidskwaliteit & de bass weergave van die oordopjes net zo goed zijn als van de Jam Transit Ultra's.
De reden dat ik uiteindelijk voor de JAM's ben gegaan is de charging case die juist weer ontbreekt bij de duurdere Bragi's.

Al met al heb ben ik erg blij met deze aankoop.

Features en specs
Jam Transit Ultra

  • Bluetooth
  • Water resistant
Merk
Jam
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
24
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
12
Hi-Res Audio
Nee
Truly Wireless
Ja

Productomschrijving

De Jam Transit Ultra zijn draadloze oordopjes. Door de kabel tussen de twee oortjes weg te halen, heb je geen beperkingen meer in je beweging. De Jam Transit Ultra wordt in een charging case geleverd, wat naast een handig opberghoesje ook meteen een extra accu is. Hierdoor hebben de oortjes een maximum accuduur van 21 uur. Door de ingebouwde microfoon kun je gemakkelijk hands-free bellen. Naast dagelijks gebruik, is de Jam Transit Ultra ook erg handig voor sporters door het zweetbestendige design.

Echt draadloos

De Jam Transit Ultra zijn oordopjes die helemaal draadloos zijn. Bij de meeste “draadloze” oordopjes zit er nog een kabel tussen de twee oortjes. Bij de Jam Transit Ultra is deze weggehaald. Hierdoor wordt je bewegingsruimte op geen enkele manier meer beperkt. Met de oortjes kun je ook meteen telefoontjes opnemen.

Charging case

De oordopjes worden in een charging case geleverd. Dit opberghoesje is tegelijk ook je oplader. Hiermee wordt de accuduur van 3 naar 21 uur verlengd. Wanneer je oordopjes nog genoeg accu hebben, maar je telefoon gevaarlijk leeg begint te raken, kun je via de USB aansluiting ook je smartphone nog opladen.

Ook voor sporters

De Jam Transit Ultra is ook erg handig voor sporters. Het helemaal draadloze design zorgt voor een 100% bewegingsvrijheid. Ook zijn de oordopjes zweetbestendig en met een accu van 3 uur gaan ze lang genoeg mee voor bijna elke work-out.