JBL LIVE 220BT

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8

Onze beoordeling

  • 10 uur accuduur
  • Spraakbediening
  • Blue X
  • Black X
  • White X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over JBL LIVE 220BT

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
JBL LIVE 220BT

  • Bluetooth
Merk
JBL
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
10 uur
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
31 gram

Productomschrijving

De JBL LIVE 220BT is een stijlvolle bluetooth in-ear koptelefoon. Deze set produceert goed geluid. Van lage tonen tot hoge tonen, het geluid is gedetailleerd. De ingebouwde accu geeft 10 uur afspeeltijd. Het laden gaat snel, 15 minuten opladen is goed voor één uur afspeeltijd. Met de Ambient Aware- en TalkThru-functie hoor je nog steeds wat er om je heen gebeurt. Zo kun je veilig op pad. De JBL LIVE 220BT is een in-ear met nekband. De nekband heeft een hoog draagcomfort en zorgt ervoor dat de dopjes niet uit je oor vallen. Het bedienen van deze set kan met de in-line afstandsbediening of via spraak. Google Assistant en Amazon Alexa worden ondersteund. 

Geluid

Met deze in-ear koptelefoon haal je het legendarische JBL geluid in huis. Het geluid is vol en gedetailleerd. De bas is krachtig en de hoge tonen zijn helder. Je favoriete artiest zingt niet vals bij hoge volumes.

Ambient Aware en TalkThru

Met de Ambient Aware- en TalkThru-functie kun je veilig op pad. Het omgevingsgeluid wordt met de Ambient Aware functie doorgelaten. Zo weet je wat er om je heen gebeurt. TalkThru verlaagt het volume van de muziek zodat je, zonder de koptelefoon af hoeft te zetten, kunt praten met anderen. Schakel je deze functies uit dan geniet je in alle rust van je muziek.

Design

De comfortabele nekband zorgt ervoor dat de dopjes niet uit je oor vallen als je naar links of rechts kijkt. Dankzij bluetooth  De accu geeft helemaal opgeladen 10 uur luisterplezier. Met snelladen kun je met 15 minuten laden één uur accuduur toevoegen. Na twee uur laden is de set volledig opgeladen.