Bragi The Headphone

9,0

Onze beoordeling

 • Echt draadloos
 • Perfect Fit
  • Black X

  * Required Fields

  Regular Price: € 169,00

  Special Price € 149,00

  2 tot 3 werkdagen
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren

  Klanten over Bragi The Headphone

  Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

  Schrijf een review

  Features en specs
  Bragi The Headphone

  • Controls
  • Bluetooth
  • Cordless
  Merk
  Bragi
  Type
  In-Ear
  Draagwijze
  Oordop
  Frequentiebereik
  20 Hz - 20 kHz
  Alle 14 technische specificaties

  Productomschrijving

  De Bragi The Headphone maakt draadloos echt draadloos. Door geen kabel meer tussen de oortjes te hebben geniet je van ultieme bewegingsvrijheid. De oordopjes worden geleverd in een opbergcase wat ook meteen een accu is die de accuduur van 6 uur verlengd. Bij deze draadloze oordopjes is het natuurlijk erg belangrijk dat de oordopjes niet zomaar uit je oren vallen. Hierom worden drie verschillende maten FitTips meegeleverd. The Headphone beschikt over een erg goede passieve noise-cancelling. Dit sluit je helemaal af voor omgevingsgeluid maar dit is niet altijd handig. Daarom kun je met één druk op de knop omgevingsgeluid toelaten. Dit alles bestuur je met de 3 knopjes op de Bragi The Headphone.

  Echt draadloos

  Met The Headphone heeft Bragi een echt helemaal draadloze headphone op de markt gebracht. Waar normaal nog een kabel tussen de twee verschillende oortjes zit is deze bij The Headphone weg gehaald. Verbind de oordopjes met elk Bluetooth apparaat en geniet van kristalhelder stereogeluid zonder gedoe met draadjes.

  Charging case

  Bij de oortjes wordt een opbergcase geleverd. Dit is naast een goede plek om je oortjes op te bergen ook meteen je extra accu. Wanneer je de oordopjes hierin doet laden deze automatisch op. The Headphone zelf heeft al een accu van 6 uur die dus nog verlengd wordt door de opbergcase.

  udio Transparancy

  De oordopjes sluiten je oren goed af voor omgevingsgeluid wat erg fijn is als je helemaal op wilt gaan in je muziek. Dit kan echter onveilig zijn in het verkeer. Hierom komt Bragi met Audio Transparancy wat het omgevingsgeluid door de muziek heen filtert. Dit zorgt ervoor dat zowel het omgevingsgeluid als je muziek perfect hoorbaar zijn. Dit is met één knop aan of uit te zetten.

  Perfect Fit

  Wanneer je oordopjes uit je oren vallen is dit natuurlijk vervelend. Het is alleen wel heel vervelend wanneer dit draadloze oordopjes zijn aangezien je deze zo snel kwijt raakt. Gelukkig is dit niet iets waar jij je zorgen over hoeft te maken bij The Headphone. De drie verschillende FitTip maten zorgen voor een comfortabele pasvorm die nooit zomaar uit je oren valt, zelfs niet tijdens het sporten.

  Controls

  Om de muziek of jouw telefoongesprek te besturen kun je gebruik maken van de drie knopjes die op de oortjes zitten. Door verschillende keren op knopjes te drukken zijn hier talloze mogelijkheden mee.