Top 5 koptelefoons voor onderweg

Welke koptelefoons zijn het beste tijdens reizen?

Slide 192Wanneer je veel onderweg bent of een reis gaat maken (wellicht lekker op vakantie?), is het heerlijk om de tijd te doden met muziek. Tijdens het reizen wil je dan wel optimaal kunnen genieten van jouw muziek; dus storend omgevingsgeluid moet niet hoorbaar zijn. Zo zijn er nog enkele andere punten waar je op let tijdens het uitkiezen van je reis-koptelefoon, zoals dat hij makkelijk is te vervoeren, hij licht is en beschikt over noise-cancelling. Alle punten waar je op let tijdens de aanschaf van je reis-koptelefoon, vind je hier.

We hebben een top 5 voor je samengesteld met de beste koptelefoons voor onderweg! Ze komen als beste naar voren door hun specificaties en de resultaten uit verschillende testen en reviews.

1. Sennheiser Momentum 2.0 Wireless

Met stipt op nummer 1: Deze draadloze Sennheiser van hoge kwaliteit beschikt over alle features die je nodig hebt tijdens jouw reis. Een geweldig uiterlijk, gecombineerd met actieve noise-cancelling en hifi geluid, zorgt ervoor dat jij elke toon hoort. Geen geknoei met snoer, maar tot wel 22 uur draadloos luisteren naar jouw muziek. Er wordt overigens alsnog een kabel meegeleverd, voor het geval dat. De oorkussens zijn gemaakt van zacht leer en verder is er gebruik gemaakt van roestvrij staal. Daardoor is hij comfortabel én duurzaam.

Slide 193


2. Sennheiser PXC 550


De Sennheiser PXC 550 is speciaal gemaakt voor onderweg. De bluetooth, het lichte gewicht en de accuduur van 20 uur maken deze koptelefoon perfect voor in de trein, het vliegtuig of de bus. De Noisegaurd filtert het omgevingsgeluid weg wat erg fijn is in een drukke omgeving. Wanneer je lang achter elkaar muziek luistert wil je een koptelefoon die lekker blijft zitten. De Sennheiser PXC 550 doet precies dit. De hoofdband en oorkussens zijn ontworpen om uren achter elkaar comfortabel te blijven zitten.

Slide 3803. Sony MDR-XB950N1

De Sony MDR-XB950N1 is verstelbaar, opvouwbaar en draaibaar. Dit maakt hem makkelijk mee te nemen maar ook aanpasbaar aan jouw hoofd. Hierdoor blijft de koptelefoon uren lang achter elkaar comfortabel. De headphone is draadloos door de bluetooth en heeft een accu die tot 22 uur meegaat. Om de EXTRA BASS van Sony perfect te laten klinken is de Sony MDR-XB950N1 voorzien van actieve noise-cancelling. Kortom een headphone voorzien van alle gemakken en perfect voor onderweg.

Slide 3814. Audio-Technica ATH-ANC33IS

Deze In-Ears van Audio Technica zijn één van de weinige oordopjes die voorzien zijn van actieve noise-cancelling. Deze dempen omgevingsgeluid tot wel 90%. Neem daarbij het compacte formaat en het lichte gewicht en het maakt de oordopjes ideaal om te reizen.

Slide 1965. JBL E55BT

Als je een koptelefoon meeneemt is het handig wanneer je deze ook makkelijk kunt opbergen. Het opvouwbare model van de JBL E55BT past gemakkelijk in je tas. De headphone is voorzien van bluetooth en een accu waarmee je 20 uur naar muziek kunt luisteren. De comfortabele oorkussens sluiten je oren goed af en houden omgevingsgeluid tegen. Dit maakt deze hoofdtelefoon erg goed voor onderweg.

Slide 379