De populairste games van 2018
 

Het is misschien nog een beetje vroeg om te zeggen welke games het meest gespeeld zijn van dit jaar; 2018 is immers nog lang niet voorbij. Maar wij konden niet wachten en hebben alvast de balans opgemaakt van de meest gespeelde games 2018.

Beste koptelefoons voor 2018 games

We zitten in het begin van 2018 en het is misschien wat vroeg om al met een lijst van de beste games van 2018 te komen; het jaar is immers nog niet voorbij. We zien al een aantal games die enorm populair zijn sinds hun uitgave in 2018. Wij konden daarom niet wachten en maken alvast de balans.

Bij het selecteren van de spellen hebben niet alleen gekeken naar de populairste spelcomputer van dit moment: de Playstation 4. Je vindt hier top spellen die je ook op andere consoles kan spelen. Per game hebben we de ideale headphone geselecteerd die de spelbeleving nog mooier maakt.

Fortnite

Fortnite Battle Royale is de gratis 100-speler 1-tegen-1 (PvP) in Fortnite. Je speelt in een gigantische kaart tegen andere spelers. In het begin van het spel vlieg je in een partybus over het spel en spring je er op elk willekeurig moment uit. Je begint met niets en moet direct op zoek naar wapens die over de hele map verspreid liggen, maar wees op je hoede! Op iedere moment kan een andere speler je uit het spel schieten. Het spel is vergelijkbaar met de film Hunger Games. De bedoeling is als laatste speler over de blijven, dan heb je het spel gewonnen. Hier komt een hoop bij kijken met bouw vaardigheden en vernietigbare omgevingen gecombineerd met tactiek en creativiteit. Het spel is te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Mac. Voor de ultieme game ervaring sta je in contact met je medespelers. Een geschikte koptelefoon hiervoor is de Audio-Technica ATH-PG1 Gaming Headset. Dankzij de microfoon blijf jij altijd in contact met je teamgenoten. De passieve noise-cancelling en de 40mm drivers zorgen ervoor dat geen tegenstander jou ongehoord besluipt.

FIFA 18

De bekende voetbalgame van EA SPORTS behoort al jaren in de top van de meest gespeelde spellen. Elk jaar weet EA SPORTS de voetbalgame te verbeteren en realistischer te maken, alles in het voordeel van de gamebeleving. Geen wonder dat het spel ook dit jaar weer het lijstje haalt. Daag online spelers uit voor een match en probeer hoger in de rankings te eindigen door wedstrijden te winnen. Of speel een vriendschappelijke wedstrijd tegen vrienden en laat zien wie de beste is. De combinatie van vaardigheden, creativiteit en spanning die komen kijken bij deze game maken dat FIFA ‘18 ook dit jaar weer terecht in het rijtje ‘beste games’ is te vinden.

Rocket League

Het racevoetbalspel dat is ontwikkeld door Psyonix heeft enorm aan populariteit gewonnen. Met dit spel speel je voetbal met een auto en probeer je de bal in andermans doel te krijgen. Je voetbalt in een kooi wat het mogelijk maakt hoge ballen uit de lucht te scheppen en met de neus de goede kant op te schieten. Het spel wordt door velen enthousiast gespeeld. De tactiek en de skills die bij dit spel komen kijken maakt het uitdagend. Het online spel verloopt op ranking, dit maakt het spel ook toegankelijk voor de beginnende speler. Hoe beter je wordt, des te betere tegenstanders je tegenkomt. Teamspel is ontzettend belangrijk met dit spel. Met de Razer Kraken 7.1 Chroma sta je altijd in contact met je medespelers. Hoog comfort en kraakhelder geluid maken dit de juiste game koptelefoon voor Rocket League. Deze creatieve game die racen en voetbal combineert hoort wat ons betreft absoluut thuis in deze lijst.

God of War

Kruip in de huid van Kratos en ga op avontuur die bol staat van geweld, mythische wezens en gevaren. In al dit gevaar heerst het verlangen naar het worden van een betere vader en behoed je je zoon van allerlei gevaren. Je probeert van hem een sterke krijger te maken die kan overleven in deze gevaarlijke wereld. Dit spel heeft een prachtige verhaallijn waarin geweld wordt gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling en drama wat zich in een zeer uiteenlopende omgeving afspeelt. God of War is gebaseerd op verhalen over Noorse mythische wezens die je in krachtige gevechtsacties zal moeten verslaan. De dynamiek, het verhaallijn en de prachtige graphics maken van deze game een echte topper. Helemaal opgaan in deze mythische wereld kan met de Audio-Technica ATH-PDG1 Gaming Headset. Het Hi-Fi geluid uit deze koptelefoon sleept je in het avontuur en zorgt voor de ultieme game-ervaring.

Far Cry 5

We hebben lang moeten wachten op een vervolg van Far Cry 4, maar dit jaar is het eindelijk zo ver: Far Cry 5 is op 27 maart uitgebracht. Joseph, de priester die toegesproken is door god, probeert zijn kerk weer te vullen. Dit doet die niet op de manier die doorgaans wordt gebruikt door priesters om zieltjes te winnen: het bieden van een luisterend oor. Nee, Joseph, laten we het kort houden, pakt dit overtuigender aan en is hierin niet bang geweld te gebruiken mocht het nodig zijn. De prachtige graphics en de dynamische omgeving maken het spel een waar genot om te spelen. De verhaallijn zit goed in elkaar en is voorzien van verrassende wendingen en complotten. Het spel blijft hierdoor interessant. Combineer deze game met een Madcatz FREQ M Wireless om je in de intense wereld van Joseph te begeven en het meeste uit het spel te halen. De game is verkrijgbaar op de Windows PC, PS4 en Xbox One.

PUBG

Het afgelopen jaar is dit spel een ware hype geworden en is het tegenwoordig een van de meest gespeelde online spellen. Als militair kan je jezelf random droppen in een ontzettend uitgestrekte map. Samen met andere online spelers start je de online game zonder uitrusting en zal je op zoek moeten gaan naar wapens en bescherming om jezelf te kunnen verdedigen zodra je een tegenstander tegen het lijf loopt. Wapens en bescherming liggen over de hele map verspreid en worden altijd random op plekken verstopt. De wapens en uitrusting verschillen in sterkte en range, wat het spel ontzettend dynamisch maakt. Je vindt bijvoorbeeld liever een sterke full automatic machine geweer dan een pistool. Tactiek en skills zijn erg belangrijk bij het spelen van dit spel. Het enige nadeel van dit spel is dat het alleen verkrijgbaar is op de PC en dat je een behoorlijk goede grafische schijf moet hebben wil dit spel vloeiend zijn. Mocht je beschikken over een goede game PC dan is het echt genieten van dit spel. Speel het samen met je vrienden in teams en zorg dat je je tegenstander verslaat. Blijf met elkaar in contact met de Sennheiser GSP 350 voor optimale samenwerking.

Beste koptelefoons voor 2017 games

Naast een overzicht voor beste koptelefoons voor de games in 2018, hebben we ook nog een overzicht voor de games uit 2017:

Resident Evil

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil was in zijn beginjaren een erg populaire game onder de liefhebbers. Het spel stond garant voor survival en horror en dat werd erg gewaardeerd. Het hoogtepunt van de reeks werd volgens veel liefhebbers behaald met Resident Evil 4 voor de Gamecube, maar de delen daarna waren opvallend minder populair. Vooral omdat de horror achterwege bleef en actie belangrijker werd. Met Resident Evil 7: Biohazard is daar weer verandering in gekomen. Het spel heeft survival en horror weer gecombineerd en is daarmee teruggekeerd naar zijn roots.

In Resident Evil 7 beleef je avonturen met Ethan die op zoek is naar zijn vriendin Mia. Tijdens die zoektocht maakt hij de meest bizarre dingen mee. Om echt middenin de avonturen van Ethan te zitten, heb je natuurlijk wel een goede koptelefoon nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan de Audio-Technica ATH-PG1. De gaming headset is geschikt voor de PlayStation 4, PC en Xbox One en is ook nog eens voorzien van een headset. Het geluid wordt zo weergegeven dat Resident Evil 7 nog spannender en realistischer wordt.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Die hard fans van Zelda hebben jarenlang uitgekeken naar deze game en sinds maart 2017 ligt hij eindelijk in de schappen: The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De makers hebben niet alleen de vaste spelersgroep naar het spel getrokken, maar ook vele nieuwe gamers bereikt. In de game, die beschikbaar is voor de Nintendo Switch en Nintendo Wii U, ga je op pad met Link. Na honderd jaar wordt hij wakker en is hij al zijn herinneringen kwijt. Het is aan jou om zijn comeback te verzorgen in een wereld die groter is dan Zelda ooit gekend heeft.

Horizon Zero Dawn

Het jaar 2017 is toch ook wel het jaar van Horizon Zero Dawn. In de actierollenspeler bestuur je Aloy, die in een wel heel bijzondere wereld leeft. Om hem heen zie je een wereld die is overgenomen door mechanische wezens. Het spel speelt zich af rond het jaar 3000 en het is de bedoeling dat je Aloy laat overleven. Om dat voor elkaar te krijgen, word je op pad gestuurd met een pijl en boog waarmee je onderdelen van de mechanische wezens te pakken moet krijgen. Met de juiste koptelefoon erbij ben je met Horizon Zero Dawn uren zoet. Denk bijvoorbeeld aan de Tritton ARK 100 die over drie EQ modes beschikt: Optimal, Bass Boost en Treble Boost. Zo kun je zelf jouw favoriet kiezen voor deze game.

Prey

Prey

Gamers kunnen zich nog altijd uren vermaken met first person shooters en Prey is er daar één van. In dit spel word je meegenomen naar 2032 en in een ruimtestation ondergebracht. Op Talos 1 krijg je als personage Morgan Yu vervolgens te maken met een levensgevaarlijke aliens-uitbraak waar tegen moet vechten. Daarvoor moet je de nodige wapens vinden en gebruiken. Tegelijkertijd is het de bedoeling dat je probeert om het ruimtestation te verlaten. Echte gamers willen zo’n spel natuurlijk ongestoord uren kunnen spelen om dat ruimtestation maar achter zich te kunnen laten. Met de Tritton AX 180 wordt dat een fluitje van een cent. De koptelefoon beschikt tenslotte over passieve noise-cancellation waardoor je het meeste geluid van buitenaf niet meer hoort.

Beste koptelefoons voor 2016 games

Een kleine vooruitblik op volgend jaar: Het begin van 2017 heeft namelijk een aantal top games voor jullie in petto, namelijk Resident Evel 7, For Honor en Sniper Elite 4. Maar dit jaar komen er ook nog een aantal games uit, waar veel gamers lang op hebben zitten wachten: Battlefield 1, Mafia 3, Tomb Raider en Watch dog 2. De Playstation 4 is op het moment misschien de meest gebruikte spelcomputer, maar dat betekent niet dat er niet veel gegamed wordt op de andere consoles. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de overall gespeelde top games van 2016. Per game hebben we de perfecte headphone uitgekozen, die afgestemd is op de manier waarop jij het spel het liefste speelt.   

 

Fifa 16

Het overzicht van meest gespeelde games is niet compleet zonder het bestverkochte spel van dit jaar: Fifa 16. Uiteraard hoort ook deze game bij de meeste gespeelde games van 2016. Fifa is een game die je het liefste speelt samen met je vrienden op de bank. Elkaar uitdagen voor een wedstrijdje, je nieuwste trucjes laten zien en voornamelijk scoren. Maar wanneer je alleen thuis bent en toch zin hebt om te fifa-en, is een headphone met een microfoon toch wel handig. Daarom hebben wij een koptelefoon uitgekozen die een uitschuifbare microfoon heeft. Fifa speel je wellicht het liefst op de Playstation en daarom heb je een headphone nodig die compatibel is voor de Playstation. Aan deze eisen voldoet de Razer Kraken 7.1 Chroma. Daarnaast beschikt deze Razer Kraken over 7.1 stereo surround geluid en je kunt het geluid personaliseren. Het unieke geluid zal er voor zorgen dat jij het gevoel hebt dat je echt in het stadion speelt.
Ben je trouwens benieuwd wat wij van het spel vonden? Lees onze FIFA 16 review.

 

Dark Souls III

Dark Souls III kwam eind maart dit jaar uit en er wordt gezegd dat dit één van de beste spellen allertijden is. Het spel kan op erg veel verschillende manieren gespeeld worden zowel qua sequence-breaking, als qua speelstijl. Je bevindt je in een horror setting en met elke stap die je zet moet je op je hoede zijn. Het gaat om diepgaande verhalen, met meedogenloze actie en het is jouw taak om uit te zoeken wat er moet gebeuren. Je moet de wereld van Lothrics redden van het kwaad en door deel te nemen aan kruistochten kom je dichter bij de overwinning. Het spel is geschikt voor zowel single players als multi players. Daarom hebben wij ook een headphone uitgekozen die over een microfoon beschikt. De microfoon kun je er ook afhalen wanneer je het niet gebruikt, zo zal die nooit in de weg zitten. Daarnaast heeft de Tritton Pro+ (Multiplatform) headset 3D-geluid, wat de game nog realistischer maakt. Je kunt zelf het geluid afstellen, dankzij de afzonderlijke volumebediening. Door de comfortabele pasvorm kun je langdurig gamen, zonder enige last te krijgen. Wanneer je Dark Souls III op de Xbox One speelt, kan het best gebruik maken van de Turtle Beach Ear Force Stealth 500X. Deze headset beschikt niet alleen over een microfoon, maar ook over 7.1 stereo geluid en hoge draagcomfort. Ook is hij draadloos en speciaal ontworpen voor de fanatieke gamer.

 

Pokémon Go

Wanneer je normaal gesproken gamet op een Playstation, Xbox of PC, dan zou je denken dat deze game niet in het rijtje thuis hoort. Maar Pokémon Go is de meest verkochte game voor mobiel. Headphones gebruik je meestal voor games op de net genoemde consoles of voor muziek, maar je kunt de Turtle Beach Ear Force Recon 100 of de Turtle Beach Ear Force XO ONE ook gebruiken bij het zoeken naar pokémons.

 

World of Warcraft: Legion

Dit is natuurlijk hét spel voor de PC van 2016. World of Warcraft: Legion kwam op 26 september dit jaar uit. De echte game fanaten hebben het spel uiteraard gepre-orderd en konden het al eerder spelen. WoW is geschikt om in je eentje te levelen en je gear te updaten, maar ook om samen met je guild de moeilijkste bazen te verslaan. Hoe moeilijker de baas, des te mooier de prijzen. Daarom heb je een headset nodig die beschikt over een microfoon. Niet zomaar een microfoon; een microfoon die de beste geluidskwaliteit levert, die niet ruist en natuurlijk (passieve) noise-cancelling heeft zodat jij ongestoord kan genieten van je spel. De Razer Tiamat 7.1 is een headphone die speciaal gemaakt is voor PC of Mac. Hij is voorzien van passieve noise-cancelling, een microfoon en 7.1 surround geluid. Daarnaast heeft de headphone een speciaal design: het uiterlijk van de ultieme game headset.  

 

Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3 is misschien al wat langer uit, maar ook deze game hoort zeker thuis in het rijtje. Het spel begint waar het tweede deel van de Black Ops serie eindigde. Call of Duty speel je voornamelijk met je vrienden en/of teamgenoten. En nu kun je zelfs de single player modus afmaken met je vrienden. Daarom past er bij dit spel een headphone die perfect afgesteld is op teamcommunicatie. Dankzij de Tritton Katana Universal 7.1 Wireless hoor jij alle geluiden die de game-makers toegevoegd hebben, precies zoals zij bedoeld hebben. De headphone beschikt over een microfoon en 7.1 surround geluid, waardoor jij tegenstanders van veraf hoort aankomen en goed kunt communiceren met je teamgenoten. Daarnaast is de headset draadloos en te gebruiken op bijna elke console. Speel je jouw Call of Duty: Black Ops 3 op Xbox One? Dan kun je de Turtle Beach Ear Force Stealth 500X headset het beste gebruiken voor deze game. Ook deze headset beschikt over een microfoon, geweldige geluidskwaliteit, passieve noise-cancelling en is ook draadloos. Op 4 november komt er een nieuw deel van Call of Duty uit: Infinite Warfare.

 

Fallout 4

Dit spel kwam eind 2015 uit en is het succesvolle vervolg op Fallout 3. Wanneer je Fallout 4 speelt, bevind je je in Boston en beleef je alles samen met een hond. Als je net bent begonnen aan de game, is het slim om de Legendary vijanden te vermijden. Dit deel draait het om de Legendary vijanden en ze zijn dan ook extra sterk gemaakt. Wanneer je er één verslaat, maak je kans een Legendary Weapon. Ook de gebouwen in het spel hebben iets speciaals in zich. Elk gebouw kan een noodzakelijke resource bevatten en het is daarom van groot belang dat je ze allemaal doorspit. Daarnaast kun je bij de Cambridge police station verschillende quests vinden. Fallout speel je voornamelijk alleen en om de geweldige beleving van het spel nog beter te maken, heb jij een headphone nodig die goede kwaliteit levert. Wanneer je het spel op PC speelt is de Madcatz FREQ M Wireless dé headphone die jij zoekt. Om het volume te regelen hoef je enkel een druk te geven op de zijkant van je koptelefoon. Daarnaast levert het geweldige stereo sound en voel je de diepe bass door je gehele lichaam trillen. Voor de Xbox One kun je het beste gebruik maken van de Turtle Beach Ear Force XO Seven en voor de Playstation de Turtle Beach Ear Force Stealth 500P. Beide headsets beschikken over super geluidskwaliteit en hoge draagcomfort. Wat erg geschikt is voor langdurig gamen.       

 

Star Wars: Battlefront

Het spel kwam uit rond 20 november 2015 en is de ultieme multi-player game. Aan de Star Wars: Battlefront game is een hero-systeem toegevoegd, waardoor je kunt spelen met zes van de personages van de Star Wars films. Daarnaast zijn verschillende krachten sterker gemaakt en kun je de controle nemen over verschillende voertuigen. Het gaat om de best mogelijke score behalen en iedereen verschilt van mening hoe dat het beste gedaan kan worden. Omdat de game draait om de multiplayers is het essentieel dat jij een headphone hebt met een microfoon. Sennheiser staat bekend om het leveren van topkwaliteit en is daarom ook een geschikt merk voor een top game. De Sennheiser G4ME One heeft een microfoon die beschikt over noise-cancelling, waardoor jij geen geluiden van buitenaf hoort en alleen die van je game. De gesprekken die je voert met je teamgenoten hoor je kristalhelder en zullen je leiden naar de overwinning.

 

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt kwam dit jaar mei uit en is een rol-playing game. Je kunt zelf bepalen hoe diep je in het verhaal duikt. Het spel is super vormgegeven door de prachtige graphics, rijke emoties en draait het beste op Full HD. The Witcher 3: Wild Hunt is een game die voornamelijk alleen gespeeld wordt en daarom heb je niet persé een microfoon nodig. Daarnaast kun je door het gebruik van een headphone die het geluid realistischer maakt, de graphics perfect aanvullen met de beste geluidskwaliteit. Het spel is te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC en daarom zijn er maar twee headphone die perfect past bij deze game: de Audio-Technica ATH-PDG1 Gaming Headset en de Audio-Technica ATH-PG1 Gaming Headset. Deze headsets zijn speciaal gemaakt voor langdurig gamen en beschikken beiden over de juiste kwaliteit.

 

League of Legends

League of Legends is één van de meest gespeelde game ter wereld. Het spel heeft verschillende updates gehad, waardoor het er nu nog beter uitziet. Het is een multiplayer online battle arena game, wat betekent dat het spel alleen online gespeeld kan worden en dat jij met jouw team gaat battlen tegen een ander team. Hoe groot jouw team is, hangt af van de gekozen map. Het doel is het verwoesten van de basis van de vijand. Met het geld dat je gewonnen hebt, door het verslaan van de tegenstander, kun je verschillende items kopen waardoor je sterker wordt. Aangezien League of Legends een PC-only game is, hebben we een headphone uitgekozen die hier compatible mee is. De Sennheiser G4ME Zero is alleen geschikt voor PC, zowel Windows als Mac, en heeft de ultieme draagcomfort. Daarnaast beschikt hij over een geweldige sound en noise-cancelling. Je hebt nooit meer last van anderen tijdens gamen en andere hebben ook geen last meer van jou. De Sennheiser G4ME Zero wordt geleverd met een draagtasje en heeft een uniek design.    

 

Grand Theft Auto V

Last, but not least: Grand Theft Auto V, ofwel GTA 5. Het succes van GTA 5 is ongekend. Per console verschilt het natuurlijk hoe lang het spel al uit is. Voor de Playstation en Xbox 360 was dit al in 2013. Maar voor PC was het nog maar een jaar geleden. En nog steeds worden er nieuwe dingen in het spel ontdekt. Het is al een tijdje terug dat het pasen was, maar heb jij het Easter Egg ontdekt?
In mei 2016 werd er bekend gemaakt dat het spel maar liefst 65 miljoen keer verkocht is. Al met al een veel gespeelde game dus. In dit deel heb je meer activiteiten en vrijheid dan in de voorgaande GTA-games. GTA 5 geeft je het gevoel dat je zelf alle kattenkwaad uithaalt en van je stoutste dromen realiteit kan maken. Daarom heb je een headphone nodig die het geluid en de beleving voor jou nog realistischer maakt. De Tritton 720+ 7.1 (Multiplatform) doet dit. Deze headphone is geschikt voor Playstation 3 en 4, Xbox 360 en PC. Ook beschikt hij over een microfoon, maar deze kun je er ook afhalen. Daarnaast heeft de koptelefoon 7.1 surround geluid, wat ervoor zorgt dat je werkelijk alle geluiden in detail hoort. Er gaan geruchten dat er in 2018 een GTA 6 zal verschijnen.

 

Zin gekregen in een potje gamen na dit artikel? Ga lekker aan de slag, maar vergeet niet om de juiste headphone aan te schaffen die afgesteld is op jouw gamegedrag en behoeftes. Wil je een headset aanschaffen, maar weet je eigenlijk niet waar je op moet letten? Lees dan eens onze tips voor het kiezen van je gaming headphone