Marshall Major II

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8,1

Onze beoordeling

  • Volledig inklapbaar
  • Oogverblindend design
  • Grey X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Marshall Major II

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Marshall Major II

Merk
Marshall
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
On-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
10 Hz - 20 kHz
Opvouwbaar
Ja
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
460
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Marshall Major II is een On-Ear headphone voorzien van diverse ingebouwde geluidstechnieken. De koptelefoon heeft een klassiek Marshall design met vierkante oorschelpen. Het hoge draagcomfort is afkomstig van de zachte oorkussens. Overigens zorgen de flexibele oorschelpen ervoor dat de Major II zich aanpast aan de vorm van jouw hoofd. De kabel kan zowel aan de linker- als rechterkant van de headphone bevestigd worden, zodat jijzelf kunt bepalen aan welke kant jij de kabel prefereert. De andere 3,5 mm ingang kan gebruikt worden om het muziek met iemand anders te delen. De Marshall Major II kan erg klein worden opgevouwen voor onderweg. De ingebouwde microfoon en het bedieningspaneel werken perfect samen met jouw smartphone, het geluid kan hiermee eveneens bediend worden.

Geluid

Het geluid is verbeterd ten opzichte van vorige headphones van Marshall. De 40 mm handgemaakte drivers zijn voorzien van een diepere bas en meer uitgebreide gedetailleerde hoge tonen. De headphone is voorzien van een frequentiebereik tussen 10 Hz en 20 kHz. De mid-range zorgt ervoor dat de vervorming verminderd wordt.

Hoog comfort

In alle opzichten zorgt de headphone voor een hoog comfort. De oorkussens zijn van bijzonder zacht materiaal gemaakt. Ook kun jijzelf kiezen aan welke kant jij het snoer wilt hebben. De headphone is namelijk voorzien van twee 3,5 mm ingangen. De overige ingang kan gebruikt worden om muziek met een vriend of vriendin te delen. Het krulsnoer is overigens voorzien van een ingebouwd bedieningspaneel + microfoon. Deze ingebouwde onderdelen kunnen gebruikt worden tijdens een telefoongesprek.

Design

De koptelefoon is voorzien van een klassiek Marshall uiterlijk. Het merk 'Marshall' staat in sierlijke letters op de oorschelpen geschreven. De oorschelpen hebben een vierkante vorm, in plaats van de standaard ronde vorm. De headphone is perfect voor iedereen die net iets anders wensen dan de meerderheid.