Monster iSport Compete

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8,1

Onze beoordeling

  • Helder geluid
  • Oordopjes in drie maten
  • Blue X
  • Green X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Monster iSport Compete

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Monster iSport Compete

  • Water resistant
Merk
Monster
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Sport
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
20
Hi-Res Audio
Nee
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

De Monster iSport Compete zijn waterdichte oordopjes speciaal gemaakt voor tijdens het sporten. Het heldere geluid door de Pure Monster Sound wordt nog mooier door de 90% geluidsisolatie. Om te zorgen dat de oortjes niet zomaar uit je oren vallen tijdens het sporten worden er drie verschillende oorclips en drie verschillende ear tips meegeleverd. Dit zorgt dat de Monster iSport Compete perfect in jouw oren past. Met de ingebouwde microfoon en het bedieningspaneel kun je de muziek besturen of telefoontjes opnemen.

Helder Geluid

De iSport Compete is voorzien van Pure Monster Sound. Dit geeft een helder geluid en een krachtige bas. Om niks van dit goede geluid verloren te laten gaan houdt de geluidsisolatie tot wel 90% van het omgevingsgeluid tegen. Dit helpt jou om je optimaal op je sportsessie te focussen.

Comfortabele pasvorm

Het is natuurlijk heel vervelend als tijdens het sporten je oortjes steeds maar weer uit je oren vallen. Daarom worden er drie verschillende oorclips en drie verschillende ear tips meegeleverd. Kies het formaat dat bij jouw oor past en de oortjes vallen niet snel meer uit.

Controls en mic

Om zo comfortabel mogelijk te kunnen sporten zit er in de kabel van de iSport Compete een bedieningspaneel en microfoon ingebouwd. Hiermee kun je muziek harder en zachter zetten of pauzeren. Ook kun je door de ingebouwde microfoon telefoontjes aannemen.