B&O komt met nieuwe BeoPlay H9 Over-Ear koptelefoon



 

Het Deense Bang & Olufson, goed voor de productie van high-end audio producten, introduceert een nieuwe koptelefoon binnen de BeoPlay-reeks. Deze bestond onder andere al uit de BeoPlay H6, H7, H8 en nu dus dus H9. De BeoPlay H9 hoofdtelefoon lijkt qua uiterlijk op de H8, is ook draadloos en is een Over-Ear model.



De H9 beschikt over een aluminium frame, welke afgewerkt is met echt koeienleder. De kussens bestaan uit memory foam, die zich daardoor aanpassen aan het hoofd. De functie waarmee je omgevingsgeluiden wegfiltert - actieve noise-cancelling - is ook aanwezig. Bang & Olufson richt zich daarmee ook op forenzen die onderweg muziek luisteren en zich ook even lekker willen afsluiten van de buitenwereld.


Door gebruik te maken van Bluetooth, stream je draadloos muziek vanaf je afspeelapparaat naar de BeoPlay H9. De bediening verloopt daarbij via aanraakgevoelige toetsen op de rechter oorschelp, zodat je je telefoon gewoon in je zak kunt laten zitten. De accu kan maar liefst 14 uur meegaan. Toch de batterij leeg? Dan sluit je eenvoudig de BeoPlay H9 hoofdtelefoon aan via een 3,5 mm aansluiting, zodat je alsnog verder kunt luisteren.

De BeoPlay H9 is nu verkrijgbaar bij GetLoud!