Veel nieuws bij JBL
JBL, het merk van Harman Kardon, heeft een flink aantal nieuwe headphones aangekondigd. Op de IFA in Berlijn toonde het bedrijf diverse modellen waaronder de JBL Everest serie. Deze nieuwe koptelefoonlijn bestaat uit meerdere types, zoals In-Ear, Over-Ear en On-Ear.

De nieuwste technieken

De JBL Everest serie is volgepakt met de beste technieken. Zo luister je draadloos via Bluetooth 4.0 en heb je dus geen last meer van een vervelende kabel. Ook is active noise-cancelling ingebouwd, net als JBL Pro Audio, TruNote Auto Sound Calibration, ShareMe 2.0 en ondersteuning voor de JBL app. Het topmodel van de serie is de JBL Everest Elite 700, een Over-Ear koptelefoon. Verder kan gekozen worden uit de Everest 700, Everest 300 en Evernote 100.

JBL Everest Elite 700

JBL Reflect

Sportoordopjes vormen altijd een aanzienlijk aandeel binnen het assortiment van JBL. Binnenkort zullen de JBL Reflect Mini BT, JBL Reflect Aware en JBL Grip verkrijgbaar zijn. Eerstgenoemde werkt draadloos via Bluetooth. De Reflect Aware is uitgerust met noise-cancelling, een unicum in deze productcategorie.