Parrot Zik 3 laadt draadloos op
Op de IFA in Berlijn heeft Parrot zijn nieuwste versie van de Zik koptelefoon gepresenteerd. De Parrot Zik 3 beschikt over alle eigenschappen die je mag verwachten van een koptefoon uit een hoger prijssegment. Meest in het oog springend daarbij is de mogelijkheid om het apparaat draadloos op te laden. De Zik 3 functioneert draadloos via Bluetooth, heeft een ingebouwd touch panel voor bediening en werkt samen met Apple Watch en Android Wear. Veel liefhebbers zullen de koptelefoon echter vooral waarderen vanwege het unieke, luxe design.

Draadloos laden

Vanzelfsprekend moet de koptelefoon opgeladen worden om via Bluetooht te luisteren. Een eenvoudige techniek is toegepast voor het draadloos opladen. Het plaatsen van een oorschelp op de lader is genoeg om contact te maken. Overigens kan de koptelefoon ook via USB of een standaard 3,5 mm kabel op een afspeelapparaat worden aangesloten, bijvoorbeeld als de batterij leeg is.

Geluid

Voor muziekliefhebbers is de Parrot Zik 3 een goede optie. Het geluid is uitstekend en dankzij de noise-cancelling functie heb je geen last van omgevingsgeluid. Door te luisteren via een USB-kabel kun je daarnaast genieten van Hi-Fi muziekbestanden.

Parrot Zik 3

Smartwatch

Door de compabiliteit met Apple Watch en Android Wear is de Parrot Zik 3 geschikt voor gebruik met een smartwatch. Vanaf het horloge zijn er dan verschillende bedieningsmogelijkheden beschikbaar.

Stijlvol

Net als eerdere modellen in de Zik serie oogt ook de Zik 3 prachtig. Het ontwerp is slank, stijlvol en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ondanks het gebruik van nieuwe technieken is het gewicht laag gebleven en dat levert natuurlijk een bijdrage aan het comfort. Dat is verder dik in orde dankzij de verstelbare hoofdband en zachte oorschelpen.
Ben je net zo enthousiast geworden als wij dat zijn? Goed nieuws! Wij verkopen de Parrot Zik 3 al! Check hem hier.