Philips presenteert draadloze oordopjes
Draadloze koptelefoons en oordopjes worden steeds populairder. Het is dan ook geen wonder dat Philips op de IFA in Berlijn enkele nieuwe modellen heeft gepresenteerd, waaronder de Philips TX2BT. Deze oordopjes zitten vol hoogwaardige technieken en werken draadloos via Bluetooth.

Hoge geluidskwaliteit

Philips is erin geslaagd om prachtig geluid te laten klinken vanuit een zeer compact design. De oordopjes zijn uitgerust met 13,5 mm drivers en het ontwerp is gemaakt om omgevingsgeluid buiten de deur te houden. De oordopjes zitten volgens Philips zeer comfortabel en dat is een groot pluspunte voor mensen die graag langdurig luisteren.

Draadloos

Via Bluetooth en NFC is het erg eenvoudig om verbinding te maken met een smartphone. Dat de batterijen na verloop van tijd opgeladen worden is natuurlijk wel een minpuntje van Bluetooth koptelefoons, maar met een speelduur van acht uur biedt de Philips TX2BT min of meer een hele werkdag luisterplezier. Opvallend is de mogelijkheid om twee van deze headsets tegelijk aan te sluiten op één afspeelapparaat.

Philips TX2BT

Stijlvol

Naast de technische eigenschappen speelt ook het design een belangrijke rol. De metalen afwerking geeft deze oordopjes een luxe uitstraling die past bij de geleverde geluidskwaliteit.

Meer nieuws

Naast de Philips TX2BT presenteerde het Nederlandse merk nog enkele nieuwigheden. Zo is er de Philips SHB5900, eveneens een draadloze In-Ear koptelefoon. Voor de sporters brengt Philips de ActionFit Bluetooth oordopjes aan, die bestand zijn tegen water en zweet.

Philips ActionFit