GetLoud shop-in-shop

We hebben het al eerder bekend gemaakt, maar mocht je het gemist hebben: Naast GetLoud hebben we onlangs twee nieuwe webshops gelanceerd! Maak kennis met www.tvq.nl en www.sounstore.nl. Waar SoundStore zich richt op multiroom audio, vult TVQ dit aan met de mooiste televisies en bijbehorende accessoires. Voor deze nieuwe shops hebben we ook een winkel geopend in het Woonforum Vesta Groningen, waarmee een onderscheidend belevingsconcept voor de aanschaf van beeld en geluid is geboren.

Nieuwe shops, dezelfde goede service

Bij onze nieuwe shops voeren we ook dezelfde kwalitatief hoge standaard zoals we bij GetLoud doen. Daarom vind je er merken als Sonos, HEOS, Panasonic, Samsung, LG en Sony. Het team achter GetLoud blijft hetzelfde, dus je kunt dezelfde goede service verwachten wanneer je bij onze nieuwe shops je tv of audio producten bestelt.


GetLoud shop-in-shop

De winkel is gevestigd in Groningen, in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg 72C (9727 AK). We hebben sinds twee weken een deel van de TVQ SoundStore winkel omgetoverd tot een GetLoud shop-in-shop. Hier kun je een aantal koptelefoons zelf uittesten. Ook staan de specialisten klaar om je te helpen bij je keuze en jouw vragen te beantwoorden. Zo heb je specialistisch en persoonlijk advies direct bij de hand. We nodigen je van harte uit om naar onze TVQ SoundStore winkel te komen. Heb je al een headphone op het oog, en wil je zeker weten dat je dit model kunt testen in de winkel, mail dan naar info@getloud.nl met de vraag of deze headphone ook daadwerkelijk aanwezig is.

Winkel

In de professioneel ontworpen Experience Store van meer dan 300m² staan verschillende tv- en audio-modellijnen gepresenteerd, om jou te inspireren en uiteindelijk de goede keuze te laten maken. We helpen je natuurlijk graag bij die keuze, met advies op maat en uitgebreide demonstraties. Ook hebben we maar liefst drie speciale luisterruimtes, die zo zijn ingericht dat jij geluid en beeld optimaal kunt ervaren. Hieronder valt ook het enige Sonos Experience Center van Noord-Nederland. Onze zeer ervaren medewerkers hebben enorme productkennis en willen je graag net zo enthousiast maken als zij dat zelf zijn.

Adres
TVQ SoundStore
Peizerweg 72C
9727 AK Groningen