Top 50 headphone merken
Vandaag de dag zijn er honderden headphone merken verkrijgbaar. Hierdoor is het vaak erg lastig om de juiste keuze te maken. Voor iedereen zit er wel een geschikt model tussen. Merken ontwikkelen koptelefoons namelijk voor verschillende doeleinden zoals voor gamers, sporters, studio / professioneel gebruik, DJ's en meer. Het is nu de kunst om het geschikte model te vinden die aan jouw eisen voldoet. Het onderstaande grootschalige onderzoek biedt uitkomst.

Top 50 headphone merken

Recent onderzoek wijst uit welke merken tot de beste headphone merken behoren en welke merken minder presteren. Om tot een objectieve lijst te komen zijn er maar liefst 500.000 reviews van de meest populaire modellen van de bekenste merken vergeleken. De reviews zijn afkomstig vanuit verschillende divisies, zoals muzikanten, audiofielen, critici, muziek professionals, gewone consumenten en meer. 

In de top 15 staan maar liefst zeven merken genoemd die ook in het assortiment van GetLoud verkrijgbaar zijn. Deze merken worden hieronder verder toegelicht.

Audio-Technica

Audio-Technica staat als merk op nummer 1 in de lijst van de top 50 headphone merken. Dit is niet voor niks, het assortiment van het merk bestaat uit headphones van hoge kwaliteit. De fabrikant produceert headphones voor iedereen. Audio-Technica ontwikkelt modellen voor professionals, DJ's, professioneel studio-gebruik en voor muziekliefhebbers. Audio-Technica is opgericht in het jaar 1962 in Toyko, Japan. Het credo van het merk luidt: 'Always listening'. Ze luisteren altijd naar de wensen van de klant. Wij hebben als headphone specialist natuurlijk ook headphones van Audio-Technica in het assortiment.

Bekijk Audio-TechnicaAudio-Technica

AKG

AKG staat eveneens hoog in de lijst van de top 50 headphone merken. De 500.000 reviews kiezen ook AKG als merk dat thuis hoort in de top 10. AKG is een Oostenrijks merk dat opgericht werd in het jaar 1947. Vanaf de oprichting, zijn headphones onderdeel geweest van het aanbod van de fabrikant. Naast koptelefoons is het merk gespecialiseerd in draadloze audiosystemen, microfoons en vele andere accessoires.

Bekijk AKG
Pioneer

Pioneer is opgericht in het jaar 1938 en heeft sinds de oprichting een grote naam in de consumentenelektronica industrie. De headphones van het merk zijn erg populair onder de DJ’s over de hele wereld. Naast de bekende DJ-headphones zijn er ook genoeg koptelefoons voor andere doeleinden verkrijgbaar. Naast de hoge kwaliteit van het geluid, zitten de heapdhones erg comfortabel en zien ze er stuk voor stuk prachtig uit. Het merk staat op de negende plaatst in de top 50. Hieruit blijkt dat de Pioneer koptelefoon door verschillende kenners uit de muziekindustrie als zeer goed wordt beoordeeld.

Bekijk Pioneer
Grado

Grado sluit de top 10 af van de beste 50 headphone merken. In 1990 produceerde Grado de eerste high-end headphone. Tegenwoordig worden de headphones veel gebruikt in de professionele muziekindustrie. Handgemaakte designs worden combineert met indrukwekkend geluid en de beste comfort. De designs zijn zeker niet standaard, elke headphone heeft een stijlvol uiterlijk gekregen. 

Bekijk GradoEn meer..

Naast de genoemde merken zijn er nog een aantal modellen die hoog in de lijst staan in de top 50. De merken Sony, Koss en  House of Marley behoren tot de beste 15 headphones. Ook zijn een aantal merken niet meegenomen in het onderzoek, waardoor deze niet zijn beoordeeld.

Sony