What Hi-Fi? Awards 2017

De winnaars van de What Hi-Fi? Awards van 2017 zijn bekend. What Hi-Fi?, de bekende tech en review website heeft weer allerlei elektronica producten beoordeeld. GetLoud.nl heeft een groot gedeelte van de prijswinnaars in de categorieën On-Ear headphones en In-Ear headphones in zijn assortiment. De belangrijkste winnaars uit ons assortiment hebben we op een rijtje gezet.

Beste Portable On-Ear Headphones

Bij de What Hi-Fi? Awards is onderscheid gemaakt tussen beste portable On-Ear Headphones onder de 150 pond en boven de 150 pond. In de categorie onder de 150 pond is de AKG Y50 voor het derde jaar op rij als winnaar uit de bus gekomen. Zowel het geluid als het design wordt alom geprezen. In de iets duurdere categorie is de Sennheiser Momentum 2.0 de winnaar geworden. Ook in 2015 en 2016 kon die koptelefoon vanwege zijn prachtige design, geweldige geluid en draaggemak rekenen op de award.

Beste On-Ear Headphone voor thuis

Ook thuis geniet je het liefst van muziek in de allerhoogste kwaliteit. Daar kan de Grado SR80E zeker bij helpen. De koptelefoon wordt omschreven als een uitzonderlijke koptelefoon. Als opvolger van de AKG K92 kan Grado de award in de categorie beste On-Ear Headphone voor thuis onder de 100 pond in ontvangst nemen. In de categorie boven de 400 pond was de Beyerdynamic Amiron de gelukkige. De comfortabele Over-Ear headphone levert muziek van de allerhoogste kwaliteit, aldus de experts.

Beste In-Ear Headphones

De experts van de What Hi-Fi? Awards hebben ook In-Ear headphones onder de loep genomen. De winnaar in de categorie onder de 50 pond is de Beyerdynamic Byron geworden. In de iets duurdere categorie, die van 50 tot 100 pond, is gekozen voor de Sennheiser Momentum M2. Die oordopjes worden zelfs omschreven als 'een van de beste oordopjes die we dit jaar gehoord hebben'. De AKG N40 oordoppen zijn verkozen als de beste keuze in de categorie beste In-Ear headphones boven de 300 pond.