Monster iSport Achieve

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
7,9

Onze beoordeling

  • Tangle resistant
  • Comfortabele pasvorm
  • White X
  • Blue X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Monster iSport Achieve

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Monster iSport Achieve

  • Water resistant
Merk
Monster
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Sport
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
30
Hi-Res Audio
Nee
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

De iSport Achieve is speciaal gemaakt voor de echte work-out. De oorclip en verschillende maten oordopjes zorgen voor een pasvorm waarbij je niet bang hoeft te zijn dat ze uit je oren vallen. Ook zijn de oordopjes nog eens zweet en waterbestendig gemaakt. De platte kabel raakt niet snel in de knoop. Daarnaast zit er in deze kabel een microfoon zodat je gewoon kan bellen tijdens het sporten.

Comfortabele pasvorm

Om te zorgen dat de oordopjes niet uitvallen tijdens het sporten is er een oorclip bevestigd aan de oordopjes. Ook worden er verschillende maten oordopjes meegeleverd. Dit zorgt ervoor dat jij tijdens het sporten vrij kan bewegen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de oortjes verliest.

De kabel

Bijna iedereen kent de frustratie van in de knoop zittende oordopjes. Berg ze maar 10 seconden op en er zitten al meerdere knopen in. Daarom is de platte kabel zo ontworpen dat deze niet snel in de knoop raakt. Ook zit er in de kabel een microfoon voor telefoongesprekken. Zo kun je gewoon blijven sporten als je gebeld wordt.

Speciaal voor sporten

De Monster iSport Achieve is speciaal gemaakt voor sporten. De oordopjes blijven goed in je oren zitten en de kabel is Tangle-resistant. Verder zijn de oordopjes zweet- en waterbestendig gemaakt en zorgt de goede geluidsisolatie voor een goede focus op jouw work-out.