Sennheiser GSP 300

7,3

Onze beoordeling

  • Kraakheldere communicatie
  • Voor lange gamesessies
€ 99,00
2 tot 3 werkdagen
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren

Klanten over Sennheiser GSP 300

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Sennheiser GSP 300

Merk
Sennheiser
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Kleur
Black
Gebruik voor
Gaming
Frequentiebereik
15 Hz - 26 kHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Nee
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
170
Gewicht (in gram)
363
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Sennheiser GSP 300 is speciaal gemaakt voor de echte gamers. De klankkasten sluiten je helemaal af van geluiden van buitenaf en de microfoon zorgt ervoor dat je moeiteloos met je team kan communiceren. Deze microfoon is namelijk voorzien van ruisonderdrukking. Ook is ervoor gezorgd dat de Sennheiser GSP 300 na een lange gamesessie nog steeds lekker zit. De oorkussens zijn van traagschuim gemaakt en de hoofdband is verstelbaar.

Perfecte pasvorm

Om te zorgen dat de headphone ook na een lange gamesessie nog goed zit is er gebruik gemaakt van traagschuim oorkussens. Ook kun je de oorschelpen draaien en is de hoofdband verstelbaar. Zo kun je de headphone aanpassen aan de vorm van jouw hoofd.

Geluid

De gesloten klankkast zorgt voor een goede akoestiek en de bas is versterkt, zodat je de games nog intenser kunt beleven. De traagschuim oorkussens sluiten je oren goed af van de buitenwereld. Zo kun jij je ongestoord op je game focussen.

Perfecte communicatie

In bijna elke game is communicatie met je team essentieel. Personen met ouderwetse headsets zijn soms nauwelijks verstaanbaar. Bij de GSP300 is dit niet het geval. De microfoon is voorzien van ruisonderdrukking in radiokwaliteit. Dit reduceert achtergrondgeluid tot een minimum. De microfoonarm kun je gemakkelijk heen en weer schuiven om te zorgen dat deze niet te dicht bij je mond zit om het geluid van ademhalen niet aan je team te laten horen. Wanneer je pauze neemt kun je de microfoon omhoog schuiven en wordt je stem automatisch gedempt.

Compatible

Deze Sennheiser GSP 300 gaming headset is compatible met iOS, Mac, Android, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Windows), PlayStation 4. Je hebt dus heel veel mogelijkheden om op te spelen!