Sony WH-CH400

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
 
8,6

Onze beoordeling

  • Bluetooth
  • NFC
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Sony WH-CH400

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Sony WH-CH400

  • Bluetooth
Merk
Sony
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
On-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
20
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
107
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

Met de Sony WH-CH400 draadloze headphone luister je thuis en onderweg naar je favoriete nummers. Het geluid wordt weergegeven door de twee drivers van 9 mm. Het geluid kan draadloos gestreamd worden vanaf elke gewenste geluidsbron zoals een smartphone of tablet. Hiervoor kun je via je instellingen van je telefoon Bluetooth gebruiken, mits je smartphone hierover beschikt. Of enkel de N-markering op de WH-CH400 aanraken met je smartphone om de verbinding direct tot stand te brengen via NFC. Vervolgens profiteer je van 20 uur luisterplezier. Tot slot is de On-Ear headphone voorzien van handsfree bellen en compatibel met spraakondersteuning.

On-Ear koptelefoon

De On-Ear koptelefoon is voorzien van zachte kussens op de oorschelpen voor extra comfort. Hierdoor kun je urenlang naar muziek luisteren zonder dat de headphone vervelend gaat aanvoelen. De drivers van 9 mm leveren de heldere geluidskwaliteit. Het frequentiebereik ligt tussen 20 en 20.000 Hz.

Draadloos

Door middel van Bluetooth en NFC kun je draadloos muziek delen met de headphone. NFC (Near Field Communication) is een vorm van Bluetooth waarbij de verbinding snel tot stand wordt gebracht. Raak enkel de N-markering aan op de behuizing van de koptelefoon met je NFC-apparaat en de verbinding komt meteen tot stand. Profiteer tot wel 20 uur accuduur.

Handsfree bellen

De geïntegreerde microfoon maakt het mogelijk dat je eenvoudig handsfree kunt bellen. Je smartphone kan tijdens het bellen in je tas of zak blijven zitten. Ook biedt de headphone spraakondersteuning. Met een druk op de knop verbind de spraakondersteuning met je smartphone om aanwijzingen te krijgen.