The nuraphone

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
9.2

Onze beoordeling

  • Persoonlijke luisterervaring
  • Waanzinnig geluid
  • Black X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over The nuraphone

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
The nuraphone

  • Bluetooth
  • Noise cancelling
Merk
Nura
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
20
Garantie (in jaren)
2
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

Met The nuraphone kies je voor een unieke koptelefoon, geschikt voor echte muziekliefhebbers. Het is een over-ear koptelefoon met daarin in-ear oordopjes verwerkt. Met de bijbehorende app kan The nuraphone jouw gehoor analyseren. Op basis daarvan wordt het geluid zo afgesteld dat het perfect klinkt voor jou. Ideaal, want ieder gehoor is anders. Er is actieve noise-cancelling technologie ingebouwd, zodat omgevingsgeluid geen invloed heeft op jouw luisterplezier. Tegelijk is er de social mode waarmee omgevingsgeluid juist beter hoorbaar wordt. Zodra je de koptelefoon afzet gaat het geluid vanzelf uit. Ook zijn er nog diverse bedieningsopties.

Persoonlijk

Het gehoor verschilt per individu. Toch wil iedereen evenveel luisterplezier hebben. The nuraphone biedt uitkomst. De nura app is in staat om jouw luisterplezier op te stellen. Een reeks tonen wordt afgespeeld in je oor. Op basis van de informatie die de software hierbij teruggekaatst krijgt gaat het systeem aan de slag. Je gehoorprofiel krijgt een kleur toegewezen om het herkenbaar te maken voor jou. Het analyseren van je gehoor kost slechts 60 seconden.

Actieve noise-cancelling

Diverse eigenschappen van The nuraphone zorgen voor extra luisterplezier en comfort. In de over-ear oorschelpen zijn in-ear oordopjes verwerkt. Ze worden geleverd in meerdere maten. Dankzij de in-ear én over ear constructie zijn zowel hoge als lage tonen perfect te horen. De actieve noise-cancelling houdt omgevingsgeluid buiten de deur. En dan is er nog de Social Mode. Hierbij nemen de ingebouwde microfoons het omgevingsgeluid op zodat je alles om je heen juist beter hoort.

Bediening

Er zitten touch buttons op de koptelefoon waarmee je bijvoorbeeld tracks kunt overslaan. Of je bedient het volume. Je kunt de bediening zelf instellen. Het batterijniveau wordt mondeling doorgegeven in de koptelefoon zelf. Natuurlijk kun je ook gewoon bellen met deze koptelefoon. Om de beste kwaliteit te garanderen bij bluetooth streaming is er ondersteuning voor aptX codec.