Truly Wireless Earbuds

truly wireless

Truly Wireless oordopjes, ook wel bekend als volledig draadloze oordopjes, worden steeds populairder. Bij Truly Wireless oordopjes heb je geen last meer van kabels en dat levert fijne voordelen op. Doordat de oortjes geheel vrij zijn van kabels, behoud je je volledige bewegingsvrijheid. Zelfs de kabel tussen de dopjes ontbreekt. Hierdoor zijn ze écht draadloos.

De eerste gedachte die je dan waarschijnlijk hebt, is dat de oortjes heel snel uit je oren vallen. Gelukkig zijn deze oordopjes echter zo gemaakt dat je dat probleem niet hebt. De makers van Truly Wireless oordopjes hebben er rekening mee gehouden dat de oortjes ook gebruikt worden bij veel bewegingen en dus zijn ze zo ontworpen dat ze niet zomaar uit je oren vallen.

Gezien je met Truly Wireless Earbuds helemaal geen last meer hebt van kabels, ook niet tussen de twee oortjes in, kun je de earbuds gewoon inhouden bij al jouw werkzaamheden. Ook bij zware work-outs tijdens het sporten zitten deze oordopjes je niet in de weg. Doordat je nog altijd alle bewegingsvrijheid hebt en de oortjes niet snel uit je oren vallen, zijn ze perfect geschikt voor sporters.

truly wireless

Om muziek te kunnen beluisteren op Truly Wireless oordopjes, verbind je de dopjes doorgaans met een ander Bluetooth apparaat. Zo kun je onder meer muziek vanaf je smartphone naar de dopjes streamen. Om te voorkomen dat je tijdens het sporten alsnog je telefoon steeds tevoorschijn moet halen om de dopjes aan te sturen, zijn deze earbuds vaak ook voorzien van bediening. Met de bediening kun je onder meer het volume instellen en nummers overslaan.

Wat bij Truly Wireless Earbuds wel belangrijk is om in de gaten te houden, is dat je ze vaak genoeg oplaadt. Het is erg handig dat de dopjes draadloos te gebruiken zijn, maar het zorgt er wel voor dat de headphone op een accu werkt. Meegeleverde opbergcases zijn vaak te gebruiken om de dopjes op te laden.

Slide 503

1. Urbanista Tokyo

De Urbanista Tokyo bieden een hoog comfort tijdens het luisteren. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat dit model uitermate geschikt is voor tijdens het sporten. Deze TrueWireless In-Ear oordopjes hebben een opbergcase, waardoor hij maximaal 12 uur meegaat. De case dient namelijk tevens als oplader. De dopjes zijn IPX4-water- en zweetbestendig, waardoor ze ideaal zijn tijdens het sporten en ook in de regen gebruikt kunnen worden.


Bekijk productSlide 449

2. B&O Play E8

De B&O PLAY Beoplay E8 beschikken over de typerende Signature Sound van Bang & Olufsen. De kraakheldere sound wordt geleverd dankzij de 5.7 mm elektro-dynamische drivers. Vanwege de Transparency Mode bepaal je zelf of je omgevingsgeluiden wel of niet toelaat. De opbergetui fungeert als oplader van de draadloze Beoplay E8 oordopjes. Voor de perfecte fit worden vijf verschillende maten dopjes meegeleverd.


Bekijk productSlide 399

3. Bragi The Dash Pro

Een van de meest flitsende volledig draadloze oordopjes is Bragi The Dash Pro. Het setje is de opvolger van de eerste Truly Wireless headphone (Bragi the Dash). Hiervoor heeft het merk eerder al de Innovation Award in ontvangst mogen nemen. Dit topmodel uit ons assortiment is voorzien van de vetste functies. Zo worden via de Activity Tracker diverse prestaties gemeten. Zo houdt hij je hartslag bij, verbrande calorieën, duur van de work-out en je zuurstofverbruik.


Bekijk productSlide 400

4. Bragi The Headphone

Met deze oordopjes ga je genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit. Het frequentiebereik van deze headphone ligt tussen de 20 Hz en 20 kHz. Audio Transparancy zorgt ervoor dat bepaalde geluiden worden gefilterd, waardoor je zonder grote problemen door het verkeer geleid wordt. De elegante case die wordt meegeleverd dient niet alleen als opbergcase, maar ook als oplaadstation.


Bekijk productSlide 468

5. Rolfstone Nova

Met de Rolfstone Nova In-Ear wireless oordopjes geniet je optimaal van muziek. Aangezien de tips goed in je oren blijven zitten, zijn ze perfect voor tijdens het sporten. Ook bij een intensieve workout zijn dit je beste vrienden! De opbergcase van deze Rolfstone oordopjes dient tevens als oplader. Zijn ze leeg? Stop ze dan in de case en ze zijn snel weer te gebruiken.


Bekijk productSlide 403

6. Sol Republic Amps Air

De Sol Republic Amps Air zijn voorzien van een heerlijke sound. Je geniet van een diep basgeluid, nauwkeurige middentonen en heldere hoge tonen. Door gebruik te maken van de meegeleverde case met ingebouwde oplader gaan de dopjes tot 48 uur mee. Voor een perfecte fit worden verschillende maten dopjes meegeleverd. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat deze volledig draadloze oordopjes zeer geschikt voor werk, vrije tijd of sport.


Bekijk productSlide 401

7. Avanca Minim

De volledig draadloze oordopjes hebben als voordeel dat ze zowel los als tegelijk te gebruiken zijn. Ook met de Avanca Minim is dit het geval. De first class drivers die zijn toegepast op de Truly Wireless Earbuds zorgen voor een high-end geluidsweergave. Via Siri en Google Now geef jij commando's via de stembesturingsfunctie. De oortjes kunnen makkelijk verbonden worden met muziekapps als Spotify, Apple Music of Deezer.


Bekijk productSlide 402

8. Jam Transit Ultra

Met de Jam Transit Ultra heb jij de volledige bewegingsvrijheid. De oordopjes zijn Truly Wireless, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor sporters. Je hebt nieut alleen de volledige bewegingsvrijheid, ze zijn ook nog eens zweetbestendig. De accu gaat 3 uur mee, waardoor je genoeg tijd hebt om je work-out af te ronden. Door de ingebouwde microfoon kun je gemakkelijk hands-free bellen.


Bekijk productSlide 457

9. Apple AirPods

De Apple AirPods zijn draadloze oordopjes met een uniek design. Net als de earpods van Apple worden deze oordopjes in het wit geleverd. Ze zijn eenvoudig te verbinden via bluetooth en zijn uitermate geschikt voor het luisteren naar muziek of het voeren van telefoongesprekken. Doordat de AirPods speciaal gemaakt zijn voor Apple apparaten, garandeert Apple een superieure verbinding en dat is goed terug te merken aan deze oordopjes.


Bekijk productSlide 481

10. Sony WF-1000X

De Sony WF-1000X zijn compacte volledig draadloze oordopjes. Muziek is eenvoudig af te spelen via Bluetooth. Door gebruik te maken van LDAC heb je geen last van kwaliteitsverlies. De uitstekende geluidskwaliteit wordt geleverd door de 6mm drivers die zitten ingebouwd. Door gebruik te maken van de Headphones Connect-app maak je eenvoudig gebruik van de Slim luisteren-functie. Deze geluidsregelaar past geluid op de omgeving aan. Zo geniet jij volop van muziek!


Bekijk product