Truly Wireless Earbuds

truly wireless

Truly Wireless oordopjes, ook wel bekend als volledig draadloze oordopjes, worden steeds populairder. Bij Truly Wireless oordopjes heb je geen last meer van kabels en dat levert fijne voordelen op. Doordat de oortjes geheel vrij zijn van kabels, behoud je je volledige bewegingsvrijheid. Zelfs de kabel tussen de dopjes ontbreekt. Hierdoor zijn ze écht draadloos.

De eerste gedachte die je dan waarschijnlijk hebt, is dat de oortjes heel snel uit je oren vallen. Gelukkig zijn deze oordopjes echter zo gemaakt dat je dat probleem niet hebt. De makers van Truly Wireless oordopjes hebben er rekening mee gehouden dat de oortjes ook gebruikt worden bij veel bewegingen en dus zijn ze zo ontworpen dat ze niet zomaar uit je oren vallen.

Gezien je met Truly Wireless Earbuds helemaal geen last meer hebt van kabels, ook niet tussen de twee oortjes in, kun je de earbuds gewoon inhouden bij al jouw werkzaamheden. Ook bij zware work-outs tijdens het sporten zitten deze oortjes zonder draad je niet in de weg. Doordat je nog altijd alle bewegingsvrijheid hebt en de oortjes niet snel uit je oren vallen, zijn ze perfect geschikt voor sporters.

truly wireless

Om muziek te kunnen beluisteren op Truly Wireless oordopjes, verbind je de dopjes doorgaans met een ander Bluetooth apparaat. Zo kun je onder meer muziek vanaf je smartphone naar de dopjes streamen. Om te voorkomen dat je tijdens het sporten alsnog je telefoon steeds tevoorschijn moet halen om de dopjes aan te sturen, zijn deze earbuds vaak ook voorzien van bediening. Met de bediening kun je onder meer het volume instellen en nummers overslaan.

Wat bij Truly Wireless Earbuds wel belangrijk is om in de gaten te houden, is dat je ze vaak genoeg oplaadt. Het is erg handig dat de dopjes draadloos te gebruiken zijn, maar het zorgt er wel voor dat deze oortjes zonder draad op een accu werken. Meegeleverde opbergcases zijn vaak te gebruiken om deze oortjes zonder draad op te laden.