Turtle Beach Stealth 450 Wireless

7,9

Onze beoordeling

  • Draadloos
  • DTS Headphone:X 7.1
  • Black X

* Verplichte velden

€ 119,00
Meer dan 5 dagen
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Turtle Beach Stealth 450 Wireless

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Turtle Beach Stealth 450 Wireless

Merk
Turtle Beach
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Gebruik voor
Gaming
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
15
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Garantie (in jaren)
2
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

Met de Turtle Beach Stealth 450 Wireless ben je jouw tegenstanders telkens te snel af. Je luistert namelijk naar DTS Headphone:X 7.1 kanaals surroundgeluid. De koptelefoon werkt draadloos. Alles wat je moet doen is de USB-dongle aansluiten op je pc. De oorschelpen zijn uitgerust met 50 mm drivers. De ingebouwde batterij gaat tot maar liefst 15 uur mee. Een verwijderbare microfoon maakt kraakheldere communicatie met teamgenoten mogelijk. Je kunt de Turtle Beach Stealth 450 ook op je smartphone aansluiten, hiervoor wordt een kabel meegeleverd.

Geluid

Met 7.1 kanaals geluid kun je veel beter horen waar je vijanden zijn. Deze koptelefoon ondersteunt DTS Headphone:X 7.1 geluid. Geniet van games alsof je middenin de strijd zit. De 50 mm drivers zorgen voor een krachtige luisterervaring. Er zijn diverse presets voor geluid, waardoor je eenvoudig de perfecte instellingen kunt kiezen.

Microfoon

Uiteraard heeft deze koptelefoon een microfoon. Je kunt 'm indien gewenst loskoppelen. Schreeuwen in de headset is niet nodig, want je hoort jezelf terug wanneer je in de microfoon praat. Dat is ook wel handig wanneer er nog meer mensen in de woonkamer zitten.

Tot 15 uur

In de Turtle Beach Stealth 450 Wireless zit een batterij die tot 15 uur gameplezier levert. Daarna kun je snel opladen met de meegeleverde USB-kabel. Ook is een audiokabel meegeleverd om de koptelefoon aan te sluiten op mobiele apparaten.