Urbanears Reimers (Android)

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
7.6

Onze beoordeling

  • EarClick technologie
  • Reflecterende kabel
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Urbanears Reimers (Android)

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Urbanears Reimers (Android)

Merk
Urbanears
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
20 Hz tot 20 kHz
Bediening
Android
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
20
Hi-Res Audio
Nee
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

De lichtgewicht Urbanears Reimers (Android) In-Ears bieden een comfortabele pasvorm en goed geluid. Ze passen perfect in elk oor en blijven ook zitten dankzij de EarClick technologie. De kabel van de In-Ears is reflecterend waardoor je 's avonds veilig over straat kunt. De kabel komt goed van pas als je in de avond gaat joggen of simpelweg op de bus staat te wachten. Het ingebouwde bedieningspaneel en de microfoon kunnen gebruikt worden om gesprekken op te nemen en het geluid te regelen. Let wel op dat het paneel en de microfoon alleen compatibel is met Android-apparaten. De Urbanears Reimers (Android) zijn voorzien van 15,4 mm drivers en een frequentiebereik tussen 20 Hz en 20 kHz.

EarClick technologie

De EarClick technologie zorgt ervoor dat de In-Ears goed op hun plek blijven zitten. Doordat ze niet uit het oor zullen vallen zijn ze geschikt om te gebruiken tijdens het sporten. Daarnaast bieden de oordopjes een comfortabele pasvorm voor iedereen.

Reflecterende kabel

De reflecterende kabel zorgt ervoor dat jij altijd zichtbaar bent in de avond. Tijdens het joggen in de avond komt de reflecterende kabel goed van pas. Maar ook als je fiets in het verkeer of simpelweg op de bus aan het wachten bent. Jij kunt gerust je oordopjes in de schemering dragen, je bent immers zichtbaar voor iedereen.

Bedieningspaneel Android

De smartphone wordt tegenwoordig het vaakst gebruikt als muziekbron. Om deze reden heeft de Urbanears Reimers koptelefoon een ingebouwd bedieningspaneel met microfoon. Neem gesprekken op en regel het muziek vanaf het paneel in de kabel. Let wel op dat ze alleen bruikbaar zijn met een Android-apparaat.