Urbanears Reimers (Apple)

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
7.6

Onze beoordeling

  • EarClick technologie
  • Reflecterende kabel
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Urbanears Reimers (Apple)

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Urbanears Reimers (Apple)

Merk
Urbanears
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
20 Hz tot 20 kHz
Bediening
Apple
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
20
Hi-Res Audio
Nee
Truly Wireless
Nee

Productomschrijving

De Urbanears Reimers (Apple) is licht van gewicht en biedt jou een goed geluid. Dankzij de EarClick technologie blijven ze perfect in elk oor zitten. De kabel is reflecterend waardoor je in de avond goed zichtbaar bent wanneer je buiten bent. In de kabel zit een bedieningspaneel en microfoon gebouwd welke je kunt gebruiken om gesprekken op te nemen en om het geluid te regelen. Let wel op dat de ze alleen compatibel zijn met Apple-producten. Beschik jij bijvoorbeeld over een iPod, iPhone of iPad dan kun je het geluid hiervan regelen met de ingebouwde afstandsbediening. De Urbanears Reimers (Apple) In-Ears beschikken over 15,4 mm drivers en een frequentiebereik tussen 20 Hz en 20 kHz.

EarClick technologie

De oordopjes blijven op hun plek zitten ongeacht wat je aan het doen bent. De EarClick technologie zorgt ervoor dat de In-Ears goed in het oor blijven zitten. Hierdoor zijn ze ook geschikt om te gebruiken tijdens het sporten. Naast dat ze goed blijven zitten bieden ze jou ook een comfortabele pasvorm.

Reflecterende kabel

Jij bent altijd zichtbaar in de avond dankzij de reflecterende kabel. De kabel zorgt ervoor dat jij gewoon muziek kunt luisteren wanneer je in de schemering loopt. Het is wel zo veilig dat anderen jou zien terwijl jij niet alles goed hoort door de muziek.

Bedieningspaneel Android

Tegenwoordig wordt steeds vaker een smartphone gebruikt als muziekbron. Deze heb je immers bijna altijd wel bij de hand. Om deze reden zit er een bedieningspaneel en microfoon in de kabel gebouwd. Met het ingebouwde systeem kun je gesprekken opnemen en het geluid regelen. Let wel op dat ze alleen te gebruiken zijn met Apple-apparaten.