Beyerdynamic DT 990 Edition 250 Ohm

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8,2

Onze beoordeling

  • Hoog comfort
  • Open klankkast
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Beyerdynamic DT 990 Edition 250 Ohm

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Beyerdynamic DT 990 Edition 250 Ohm

Merk
Beyerdynamic
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Kleur
Black
Gebruik voor
DJ
Frequentiebereik
5 Hz - 35 kHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Nee
Microfoon
Nee
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
300
Gewicht (in gram)
290
Hi-Res Audio
Ja
Klankkast
Open
Impedantie (in Ohm)
250

Productomschrijving

De Beyerdynamic DT 990 Edition 250 Ohm levert een geweldige Hi-Fi geluidskwaliteit. De open klankkasten van de Over-Ear zorgt voor een ruimtelijke geluidsweergave. Tegelijkertijd blijft je omgeving beter hoorbaar dan bij koptelefoons met een gesloten klankkast. Hierdoor is de Beyerdynamic DT 990 Edition 250 Ohm perfect voor gebruik in de studio of als DJ-koptelefoon. Om te zorgen dat je na uren dragen nog steeds geen last krijgt, beschikt de koptelefoon over een zeer hoog draagcomfort.

Geluidskwaliteit

Met de Byerdynamic DT990 Edition 250Ohm luister je naar een geweldige Hi-Fi geluidskwaliteit. De koptelefoon geeft een natuurlijk en levendig geluid. De open klankkasten zorgen ervoor dat je omgevingsgeluid goed blijft horen. Daarnaast is deze constructie verantwoordelijk voor een ruimtelijke geluidsweergave, waarin details perfect hoorbaar zijn. Ideaal dus wanneer je op professionele wijze met muziek bezig bent.

Speciaal voor mobiel

Beyerdynamic heeft veel verschillende headphones met verschillende doeleinden. De DT Pro, Edition, 32 Ohm en 250 Ohm. Het verschil tussen de Pro en Edition is niet erg groot. De Pro zit net een stukje strakker op je hoofd. Hierdoor zit de koptelefoon iets minder comfortabel, maar blijft deze wel altijd op je hoofd zitten. Hiernaast maakt Beyerdynamic hoofdtelefoons in drie gradaties, 32 Ohm, 250 Ohm en 600 Ohm. De 32 Ohm modellen zijn speciaal gemaakt voor mobiel gebruik. 250 Ohm voor in de studio en 600 Ohm voor het mixen van muziek.

Comfort

Bij het maken van Beyerdynamic headphones wordt niet bespaard op de kwaliteit van de producten. Hierdoor is de hoofdband perfect flexibel en precies zacht genoeg. De zachte oorkussens zijn zo ontworpen, dat je uren achter elkaar naar muziek kunt luisteren.