Heb je één of misschien wel meerdere koptelefoons bij ons besteld? Dan zijn we benieuwd naar je mening. In een review kun je aangeven of je tevreden bent over ons productaanbod, de website, de service en meer. Met jouw review help je niet alleen andere mensen met het maken van keuzes, je helpt ons ook om de service nog verder te verbeteren. We streven immers naar 100% klanttevredenheid.

Schrijf een review op Kieskeurig

Schrijf een review op TweakersWaarom een review plaatsen?

Om anderen te laten weten wat jij van het product vindt
Met een review kun je eerlijk jouw ervaring delen. Vertel als gebruiker wat prettig is aan het product en wat niet, zodat toekomstige kopers een goede afweging kunnen maken. 

Om anderen te laten weten wat jij van GetLoud vindt
Als je een prettige ervaring hebt met bestellen bij GetLoud en onze producten, raad je dit waarschijnlijk aan bij de mensen om je heen die ook een koptelefoon zoeken. Waarom dan niet aan de mensen buiten jouw kring? 

Om anderen te helpen met hun keuze
Anderen krijgen door je review een realistisch beeld van het product en het bedrijf, waardoor zij worden geholpen bij het maken van hun keuze.

Om onze service te helpen verbeteren
Door jouw review weten we wat we goed doen en waar we meer op kunnen focussen. Elke mening telt voor ons en we waarderen input enorm.  Het helpt onze processen verbeteren, waardoor we jou bij een volgende bestelling beter van dienst kunnen zijn. Datzelfde geldt natuurlijk voor toekomstige shoppers.

 

Was er iets mis en wil je een klacht indienen? Bekijk dan onze pagina over klachtenverwerking.