Retourneren

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Daarom maken wij omruilen mogelijk. We willen je verzoeken het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking om te ruilen. We verlangen een onbeschadigd en zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product. Voor het omruilen van een product gelden enkele voorwaarden. Hieronder geven we daarover meer uitleg. Natuurlijk vallen producten die niet goed functioneren onder de wettelijke garantieregeling. Let op: het retourneren van In-Ear koptelefoons (oordopjes) is niet mogelijk indien de verzegeling van de levering is verbroken. Toelichting hierover vind je hieronder.

Vanaf de dag van ontvangst van je aankoop heb je veertien dagen de tijd om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Je retourneert binnen 14 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding;
  • Je meldt binnen 14 dagen na ontvangst dat je kiest voor de mogelijkheid tot herroeping. Je retourneert vervolgens binnen 14 dagen na je melding.

Uiteraard moet je tijdens deze periode zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Uitpakken van het product mag, maar in beperkte mate en niet verder dan nodig om te kunnen beoordelen of je het product wil behouden of niet. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, kun je het product met alle geleverde toebehoren terugzenden, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, conform de de door ons verstrekte instructies. Wij verzoeken je hier het herroepingsformulier te downloaden, uit te printen en ingevuld op te sturen naar het onderstaande adres. Dit kan zonder opgaaf van reden, maar we stellen een reden wel op prijs. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

GetLoud is overgenomen door PlatteTV.  Neem contact op met de klantenservice van PlatteTV voor een retournummer en het retouradres.

De kosten van een retourzending worden niet vergoed door GetLoud.

Toelichting herroepingsrecht

Tijdens de veertien dagen bedenktijd heb je het recht om jouw gekozen product te beoordelen en uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel kunt doen.
Na melding van een retourzending verzoeken wij het product zo snel mogelijk op te sturen. Zendingen die later dan veertien dagen na melding worden versturen kunnen wij niet accepteren.

Belangrijk: Uitzondering herroepingsrecht
Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Hieronder vallen de In-Ear koptelefoons (oordopjes). Oordopjes kunnen alleen geretourneerd worden indien de verzegeling niet is verbroken.Restitutiebedrag

GetLoud controleert retour gezonden producten direct bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Bij een kapotte of incomplete zending zijn wij genoodzaakt waardevermindering in rekening te brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. We adviseren je bij het retourneren altijd de originele factuur bij te voegen.

 

Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij ons arriveren, dan is de koper als afzender van het pakket aansprakelijk. Zorg er daarom altijd voor dat het pakket met Handtekening voor Ontvangst (HVA) retour komt. Dit voorkomt onnodige en vervelende discussies tussen ons, PostNL (of een andere pakketservice) en jou.