PlatteTV neemt vier webshops over waaronder GetLoud.nl

Consumer Electronics Webshops BV heeft besloten de door haar gedreven webshops en haar overige activiteiten op het gebied van de consumentenelektronicate staken. In dat kader zal Consumer Electronics Webshops BV vier webshops overdragen aan PlatteTV. PlatteTV wordt hiermee eigenaar van PlatteTVdiscounter, TVQ, Soundstore en GetLoud. Deze shops gericht op tv en audio gaan zo snel mogelijk verder onder de naam en binnen het format PlatteTV. De verwachting is dat PlatteTV de fysieke winkel in Groningen op 11 november heropent.

New Retail Company, de organisatie achter PlatteTV, kijkt uit naar de toekomst en haar uitbreiding. De vestiging in Groningen in het Vesta Woonforum wordt de tiende winkel voor New Retail Company. De organisatie specialiseert zich in drie multichannel stores: PlatteTV, AllesvoorBBQ en PlayseatStore. Evert C. Meeuwissen, Algemeen Directeur: “Groningen is een logische keuze binnen een fysiek landelijk dekkend netwerk.”

PlatteTV is gespecialiseerd in consumentenelektronica en heeft naast een breed TV-assortiment ook een uitgebreid audio-aanbod. In de loop der jaren heeft PlatteTV zich ontwikkeld tot een moderne speler en is zowel online als offline sterk aanwezig. PlatteTV nam eerder dit jaar o.a. Televisiewinkel over, een van de webshops van Tom Coronel. Ook deze webshop gaat binnenkort verder onder de naam PlatteTV.

 


 

Mocht u vragen over GetLoud, PlatteTV of over uw bestelling, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden