Bragi The Headphone

9,0

Onze beoordeling

 • Echt draadloos
 • Perfect Fit
  • Black X

  * Verplichte velden

  Regular Price: € 169,00

  Special Price € 139,00

  2 tot 3 werkdagen
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren

  Klanten over Bragi The Headphone

  Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

  Schrijf een review

  Features en specs
  Bragi The Headphone

  • Bluetooth
  Merk
  Bragi
  Type
  In-Ear
  Draagwijze
  Oordop
  Frequentiebereik
  20 Hz - 20 kHz
  Alle 12 technische specificaties

  Productomschrijving

  De Bragi The Headphone maakt draadloos echt draadloos. Door geen kabel meer tussen de oortjes te hebben, geniet je van ultieme bewegingsvrijheid. De oordopjes worden geleverd in een opbergcase die ook meteen de accu is. Zonder deze case gaan de oortjes ongeveer 6 uur mee. Bij deze draadloze oordopjes is het natuurlijk erg belangrijk dat de oordopjes niet zomaar uit je oren vallen. Hierom worden drie verschillende maten FitTips meegeleverd. The Headphone beschikt over een erg goede passieve noise-cancelling. Dit sluit je helemaal af van omgevingsgeluid, maar dit is niet altijd handig. Daarom kun je met één druk op de knop omgevingsgeluid toelaten. Dit is te besturen via de 3-knops afstandsbediening van Bragi The Headphone.

  Echt draadloos

  Met The Headphone heeft Bragi een volledig draadloze headphone op de markt gebracht. Waar normaal nog een kabel tussen de twee verschillende oortjes zit, is dat bij deze In-Ears weggehaald. Verbind de oordopjes met elk Bluetooth apparaat en geniet van een kristalhelder stereogeluid zonder gedoe met draadjes.

  Charging case

  Bij de oortjes wordt een opbergcase geleverd. Dit is naast een goede plek om je oortjes op te bergen ook meteen je extra accu. Wanneer je de oordopjes hier in plaatst, laden deze automatisch op. The Headphone zelf heeft al een accu van 6 uur en wordt hier dus mee verlengd.

  Audio Transparancy

  De oordopjes sluiten je oren goed af van omgevingsgeluid, wat erg fijn is als je helemaal op wilt gaan in je muziek. Dit kan echter onveilig zijn in het verkeer. Hierdoor komt Bragi met Audio Transparancy, wat het omgevingsgeluid door de muziek heen filtert. Dit zorgt ervoor dat zowel het omgevingsgeluid, als je muziek perfect hoorbaar is. Dit is met één knop aan of uit te zetten. Wil je je dus wel volledig afzonderen, dan is dit ook mogelijk.

  Perfect Fit

  Wanneer je oordopjes uit je oren vallen, is dit natuurlijk vervelend. Het is alleen wel heel vervelend wanneer dit draadloze oordopjes zijn, aangezien je deze snel kwijtraakt. Gelukkig is dit niet iets waar jij je zorgen over hoeft te maken bij The Headphone. De drie verschillende FitTip maten zorgen voor een comfortabele pasvorm die nooit zomaar uit je oren valt, zelfs niet tijdens het sporten.

  Controls

  Om de muziek te bedienen of inkomende gesprekken op te nemen, maak je gebruik van de 3-knops afstandsbediening waarover The Headphone beschikt. Hiermee schakel je over naar het volgende nummer of pauzeer je het huidige.