AcousticSheep SleepPhones




Op CES 2016 is een van de beste slaapmaatjes geïntroduceerd: De SleepPhones. Je kunt heerlijk met deze koptelefoon in slaap vallen, die door de fabrikant de pyjama voor je oren wordt genoemd. Ontworpen om mee te slapen, maar ook handig voor bijvoorbeeld warme oren in de winter.




SleepPhones meten jouw slaappatroon

Het is de meest comfortabele koptelefoons die ooit zijn gemaakt voor gebruik in bed. Het is een draadloze Bluetooth headphone met dunne gewatteerde speakers in een zachte en rekbare hoofdband. De SleepPhones Harmony geeft een ongekend real-time inzicht van het slaappatroon van de gebruiker, door de ingebouwde sensoren die de hoofdbewegingen detecteren en analyseren tijdens het slapen. In combinatie met onze eigen mobiele apparaten wordt de SleepPhones Harmony een slim apparaatje dat volume en geluid kan aanpassen op basis van je slaap-niveau, wat natuurlijk weer wordt gemeten door de ingebouwde sensoren.



Geluidskwaliteit SleepPhones

Heerlijk om in slaap te vallen met jouw favoriete of juist rustgevende muziek en helemaal mooi dat hij het slaappatroon registreert. Maar hoe zit het met het geluid? Het goed geproduceerde geluid blijft ondanks het extreme comfort op een heel hoog niveau.