CES 2016: Aivvy Q headphones




Nog nooit eerder op de markt gebracht en op de eerste dag van de CES 2016 verder uitgelicht na een eerdere aankondiging: de draadloze Aivvy Q headphone, waarbij je geen verbinding hoeft te maken met een afspeelapparaat om muziek te kunnen luisteren.

 




Ongekende techniek

Het is een nieuwe manier van muziek afspelen, aangezien muziek niet van een afspeelapparaat hoeft te komen, maar rechtstreeks vanuit de koptelefoon zelf. Het communiceert namelijk zelf met de cloud, zoals bij het streamen ook gebeurt, maar de koptelefoon hoeft niet aangesloten te worden op het internet. Of er een limiet zit aan het aantal nummers dat kan worden opgeslagen? Niet echt… Je kunt in ieder geval duizenden nummers op je koptelefoon opslaan.

Aivvy Q leert jou kennen

We zijn er veel tijd mee kwijt en steken er veel moeite in: het downloaden van muziek, het maken van een nieuwe afspeellijst voor elke gelegenheid, het opladen van onze toestellen, op zoek naar wifi-netwerken, de financiering van streaming data-abonnementen, ga zo maar door. Deze Aivvy Q headphone is slim en zal je een hoop moeite besparen. Dit komt door de Music Cortex technologie waarover de koptelefoon beschikt: het leert de voorkeuren van de gebruiker kennen door hun acties, locatie en tijdstip van gebruik te analyseren en te onthouden.