Altech Lansing DJ Headphone met ingebouwde DVR cam




De Altech Lansing heeft op de eerste dag van CES 2016 een DJ headphone met een ingebouwde digitale videorecorder gelanceerd. Deze DVR camera kan video’s streamen van 1080p en 30 fps door enkel op een knop te drukken. De video’s worden gestreamd via Wifi. De camera is bevestigd in één van de oorschelpen.

 




Technische specificaties

De Altech Lansing DJ koptelefoon heeft een interne opslagruimte van 8GB, een MicroSDHC ingang, is oplaadbaar tot een batterijduur van 7 uur, heeft 40mm drivers en een ingebouwde microfoon. Dankzij deze techniek kun jij met gemak jouw toffe DJ-set vastleggen en delen met de wereld.
Je kunt het zien als een kleine GoPro dat jouw hele set vastlegt. Vervolgens kun je kiezen om jouw set direct live te delen via Wifi of op te slaan op de interne opslagruimte van 8GB. Ben jij druk bezet en maak je veel sets? Hierdoor heb je misschien niet genoeg aan de 8GB opslagruimte. Een MicroSDHC ingang biedt de oplossing! Je kunt dus extra opslagruimte creëren door een MicroSD kaart in je DJ Headphone te pluggen.

 

Ondersteunende software

Altec Lansing voegt aan de DJ Headphone een video editing software voor de iPhone en de Android toe. De app Magisto zoekt binnen de opnames naar beeldmateriaal en selecteert automatisch de beste beelden of fragmenten. Op deze manier kunnen DJ's promo video's, nieuwe tracks of specifieke fragmenten van hun show op social media zetten.

De Altec Lansing DJ hoofdtelefoon is beschikbaar vanaf de lente in 2016 voor alle professionele, amateur en hobby DJ's over de hele wereld.