Jaybird komt met de X3’s en Freedom headphones




Jaybird is al een van de favoriete merken als het gaat om draadloze, Bluetooth headphones, maar het komt nu ook met een geweldige aankondiging. Het bedrijf komt namelijk met hun nieuwe X3’s en Freedom headphones in het tweede en derde kwartaal van dit jaar. Het zijn de eerste draadloze sport oordopjes met een aanpasbaar geluidsprofiel dat met de gebruiker meebeweegt van apparaat naar apparaat.

 




Baanbrekend ontwerp bij Freedom

Het bedrijf komt met haar meest geavanceerde Bluetooth-oordopjes ooit. Het meest opvallende kenmerk van de Freedom is het gepatenteerde taps step-down ontwerp, dat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm in elke oor grootte. De hoogwaardige en zweetbestendige metalen knoppen passen perfect in zelfs de kleinste oren. Nooit meer zoeken naar oortjes die passen bij je kleine oren, want deze oortjes passen bij werkelijk iedereen! Verder zijn ze voorzien van Comply memory foam tips en meer comfortabele oor vinnen om voor een veilige pasvorm te zorgen. De batterij van de draadloze Jaybird Freedom’s hebben een geschatte levensduur van ongeveer 8 uur, wat ongeveer standaard is tegenwoordig. De Jaybird Freedom’s koptelefoons zullen wederom in 5 kleuren beschikbaar worden gesteld, waaronder Roze/Wit, Rood/Zilver, Zwart/Zwart, Goud/Wit en Blauw/Zilver.

 


Jaybird X3

De Jaybird X3 koptelefoon is de meer conventionele optie, met een Signal Plus Bluetooth antenne die buiten zal zorgen voor een betrouwbare verbinding. Verder is er gebruikt gemaakt van passieve geluidsisolatie, zweet-proof design en hetzelfde ontwerp koptelefoon als het vorige succesvolle model. Deze oordoppen hebben een iets kortere levensduur van 7 uur. Het nieuwe X3 model zal iets goedkoper worden dan zijn voorganger. 

Beide modellen zijn voorzien van een in-line afstandsbediening en beiden hebben een aparte app op Andorid of iOs om de software equalizer en andere zaken te regelen. De X3 zal in 5 kleuren komen, waaronder Rood, Zwart, Groen, Goud en Blauw. Beide modellen zijn te combineren met de nieuwe MySound app, die je in staat stelt om persoonlijke geluidsprofielen op de koptelefoon te zetten en allerlei andere handige instellingen. Al met al erg benieuwd hoe deze nieuwe producten hun verwachtingen gaan waarmaken!