CES 2016: JBL Everest Elite 100 wireless met noise-cancelling




Al eerder aangekondigd bij CES 2016 en verkrijgbaar op de markt in het zwart en wit vanaf maart 2016: de JBL Everest Elite 100. JBL lanceert draadloze oordopjes mét noise-cancelling. Je kunt probleemloos muziek streamen met een Bluetooth verbinding naar de oordopjes. De JBL Everest Elite 100 bezit een lus wat gemakkelijk onder je kleding, in je nek valt. Wanneer je niet altijd je oordopjes in je oren wilt hebben en ze niet telkens wilt op bergen, komt dit erg goed van pas. Zo voorkom je oordopjes die telkens in de knoop zitten.




Draadloze oordopjes met noise-cancelling

Noise-cancelling bij draadloze oordopjes is niet gebruikelijk. Normaal gesproken komt dit doordat het de batterijduur beïnvloedt. JBL belooft echter een batterijduur van 6 uur. De JBL Everest Elite 100 brengt ook een leuke gadget met zich mee. Noise-cancelling maakt gebruik van een microfoon dat geluiden uit de omgeving haalt en vervolgens met tegengestelde frequentie weer laat afspelen. Door deze technologie zijn de geluiden uit je omgeving niet meer waarneembaar. Lange gesprekken wat zich op de achtergrond afspeelt op bijvoorbeeld kantoor of ergens anders, worden effectief geannuleerd. Maar is dat dan niet gevaarlijk in het verkeer? Nee zeker niet, want de technologie heeft wat tijd nodig om omgevingsgeluiden te annuleren, waardoor plotselinge geluiden nog wel te horen zijn. Op deze manier hoor je plotselinge geluiden in het verkeer direct wat bijdraagt aan de veiligheid, maar lange irritante gesprekken of achtergrond geluiden worden geannuleerd.

JBL companion app

JBL gaat nog een stapje verder. Maak daarom kennis met de JBL companion app. Deze app kun je gebruiken om specifieke frequenties af te stemmen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld irritante hoge geluiden zoals een huilende baby of het geluid van de vliegtuig elimineren, terwijl andere geluiden juist wel waarneembaar zijn. Kortom, jij bepaalt zelf welke geluiden je wel kunt horen en welke geluiden je niet kunt horen. De JBL companion app is verkrijgbaar in de Google Play Store en de Apple Store.

The UA headphones wireless heart rate

De UA headphones wireless heart rate is gemaakt in samenwerking met Under Armour en zijn draadloze oordopjes dat speciaal gemaakt is voor de sportschool. Het design van de UA headphones wireless heart rate is speciaal ontwikkeld om niet uit je oren te vallen en is zweet bestendig. Cardio dagen overslaan zit er dus niet meer in. Ren die laatste paar kilo's eraf of zorg dat jij jouw conditie verbeterd. Met behulp van deze oordopjes haal jij je goede voornemens voor 2016 met gemak! Daarnaast zit er een hartslagmeter in wat erg handig is om jouw doel te halen. De batterij gaat volgens JBL 5 uur mee en is dus perfect geschikt voor dat bezoekje aan de sportschool.

De UA headphones wireless heart rate is verkrijgbaar vanaf maart 2016.