Nieuwe House of Marley producten




Tijdens het CES 2016 zijn ook nieuwe producten van House of Marley geïntroduceerd. En zoals je gewend bent van het merk, zijn ook deze weer ondergedompeld in de Bob Marley levensstijl. Wil je meer informatie over de House of Marley producten, klik dan hier

Tijdens de beurs zijn de volgende nieuwe House of Marley producten geïntroduceerd: 

Nesta keramiek in-ear hoofdtelefoon

Deze nieuwe state-of-the-art oordopjes van HoM is ontworpen voor een ergonomische en comfortabele pasvorm. De keramische behuizing en roestvrijstalen afwerking zorgen voor luxe uitstraling. Akoestisch is hij gebalanceerd met 6mm dynamische drivers die een goede bas veroorzaken. Er is ook een handige inline microfoon met een 3-knops controller aanwezig, voor premium geluidscontrole.




Voyage BT in-ear hoofdtelefoon

Een veelzijdige zweet-proof draadloze in-ear hoofdtelefoon, die perfect past binnen een actieve levensstijl. De Voyage BT beschikt over een flexibele lus voor een comfortabele en stevige pasvorm. Ook handig: Verstelbare lengte van het snoer en inclusief microfoon en 3-knop bedieningspaneel.

Rise on-ear hoofdtelefoon

De nieuwe Rise koptelefoon is weer een karakteristiek House of Marley product, met een iconische stijl. In de oorkussens vind je 55 mm dynamische drivers voor mooi geluid. Ook staat comfort bij deze koptelefoon hoog in het vaandel. 

Buffalo Soldier BT on-ear hoofdtelefoon

Deze modern en duurzame ontworpen hoofdtelefoon met FSC-gecertificeerd hout produceert goed geluid door 40mm dynamische drivers. Buffalo Soldier on-ear hoofdtelefoon is draadloos en is weer een voorbeeld van de standaard die House of Marley zet met haar producten.