IFA 2016: AKG N40




01-09-2016

Met de AKG N40 heeft AKG een In-Ear koptelefoon gepresenteerd die muziek precies zo laat klinken als de artiest het bedoeld heeft. De oordopjes leveren hi-res geluid en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal.


Techniek

Speciale dynamische drivers en een gebalanceerde armture driver zorgen voor kraakhelder geluid. Het afspelen van hi-res geluidsbestanden is mogelijk. De gebruiker kan de koptelefoon naar eigen inzicht instellen. Zo kan er gekozen worden uit een versterkte bas, linear geluid of het versterken van uitschieters in muziek.

Design en comfort De AKG N40 is duurzaam vormgegeven met bijvoorbeeld roestvrij staal. De zachte rubberen oordopjes worden geleverd in vier formaten. Daardoor profiteert de luisteraar altijd van uitstekend comfort. Een speciale constructie zorgt ervoor dat de oordoppen goed vastgezet worden.

Accessoires

Naast oordopjes in verschillende maten zijn ook twee kabels (één met microfoon en bediening), een opbergset, vliegtuiglader en reinigingsset inbegrepen. De adviesprijs bedraagt 399 euro.