IFA 2016: Nieuwe JBL line-up




05-09-2016

Eerder hadden we al vermeld dat AKG, wat onder het grotere Harman Kardon valt, kwam met nieuwe high resolution oordopjes. Maar dat is niet het enige wat moederbedrijf Harman Kardon heeft gepresenteerd op IFA 2016. Dochteronderneming JBL heeft namelijk ook nieuwe koptelefoons gelanceerd.


JBL E-Series

Voor de sportieve gebruiker is de nieuwe JBL E-serie ontwikkeld. De nieuwe JBL line-up bestaat uit vijf koptelefoons. Daarbij zijn alle producten draadloos en werkend via Bluetooth. De modellen van de JBL E-serie zijn voor iedereen, door het ergonomische ontwerp en de comfortabele pasvorm. De prijzen tussen de producten verschillen van elkaar: De E15 heb je al voor €39,99 en voor de uitgebreide versie van de line-up, de E55BT, betaal je €129,00. De rest van de line-up producten vallen tussen deze twee bedragen. Naar verwachting zijn de koptelefoons eind oktober verkrijgbaar. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren, zoals wit, blauw, zwart en rood.

 

 

JBL Reflect Contour

De al eerder verkrijgbare (eind september) JBL Reflect Contour is ook gepresenteerd op IFA 2016. Ook deze oortelefoon is bedoeld voor sporters. Het is ontworpen voor stijl, gemak en comfort, voor zowel buiten als voor in de sportschool. Het is een zogenoemd achter-het-oor-design, wat zorgt voor een goede pasvorm en stevigheid. Uiteraard is ook deze sport oortelefoon zweetbestendig en zorgt er ook voor dat je zichtbaar bent in het donker. Bovendien is ook deze JBL Reflect Contour draadloos, waarbij de batterij tot 8 uur mee gaat. Door de ingebouwde mic in de kabel kun je er ook mee telefoneren. Ook hier heb je kleurkeuze: blauw, zwart, rood en blauwgroen. De adviesprijs is €99,99,-.